Unquote lanceert groot evenement voor private-equitysector in zomer 2018

LONDEN--()--Unquote, aanbieder van informatie en onderzoek voor investeerders, heeft een groot nieuw jaarlijks evenement voor de Europese private-quitysector gelanceerd. Allocate General Meeting vindt van 25 tot 27 juni 2018 plaats in The Grove in Hertfordshire. De verfrissende nieuwkomer informeert en verbindt internationale investeerders met Europese vermogensbeheerders in private-equity over toekomstplannen in de sector.

Paul Tilt, hoofd fondsenonderzoek van Acuris, zei in een reactie:

Dagelijks contact met meer dan vijfhonderd internationale investeerders geeft ons de mogelijkheid een kennisgerichte aanpak te hanteren bij de organisatie van dit evenement. We analyseren niet alleen de actiefste GP’s in Europa, maar begrijpen de toekomstplannen van LP’s die kapitaal toezeggen voor deze investeringsvorm. Het is een uniek invalshoek, die profiteert van Acuris’ internationale informatie- en onderzoeksplatform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Enquiries:
Olivia Cummins
PR Executive, EMEA, Acuris
T: +44(0)20 3741 1129
E: Olivia.cummins@acuris.com

Contacts

Press Enquiries:
Olivia Cummins
PR Executive, EMEA, Acuris
T: +44(0)20 3741 1129
E: Olivia.cummins@acuris.com