ICF Mostra verovert goud en zilver tijdens Cannes Corporate Media Awards

Bedrijf wint meerdere awards voor video's geproduceerd voor cliënten in de EU

BRUSSEL--()--ICF (NASDAQ:ICFI), een internationale leverancier van advies en technologiediensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat ICF Mostra, het in Brussel gevestigde communicatiebureau van het bedrijf, gespecialiseerd in institutionele communicatie binnen heel Europa, twee gouden en een zilveren award heeft ontvangen tijdens de prestigieuze Cannes Corporate Media & TV Awards 2017. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreikingsceremonie worden de beste bedrijfsfilms, online media en tv-producties geëerd.

Het bedrijf ontving een Gouden Dolfijn in de categorie Integrated Communications voor een video geproduceerd voor de Europese Commissie, Farming: At The Heart of Our Life. De animatievideo werd ontwikkeld voor het directoraat-generaal (DG) Landbouw en plattelandsontwikkeling als onderdeel van een omvangrijke educatiecampagne voor scholen om te laten zien dat landbouw meer is dan een vak: het is een manier van leven.

Het bedrijf ontving daarnaast een Gouden Dolfijn in de categorie Environmental Issues and Concerns voor Plastic Bags – Breaking the Habit, een creatieve clip geproduceerd voor DG Milieu om burgers aan te moedigen het gebruik van plastic tasjes voor eenmalig gebruik te beperken.

“Ons wordt vaak gevraagd complexe onderwerpen om te zetten in boeiende, visueel aantrekkelijke verhalen die de kijker bijblijven,” aldus Tobias Schafer, directeur van de divisie ICF Mostra. “Het winnen van Dolfijnen in Cannes is een indrukwekkende ervaring en een erkenning van de kwaliteit, diversiteit en originaliteit van de audiovisuele producten die we maken voor onze cliënten en de strategische visie die de leidraad vormt voor onze creatieve concepten. Het is voor ons een grote eer deze prestigieuze prijzen te ontvangen.”

ICF Mostra won verder een Zilveren Dolfijn voor een videoserie ontwikkeld voor DG Onderwijs en cultuur als onderdeel van een omvangrijke campagne, “From Erasmus to Erasmus+: A Story of 30 Years.” In deze video's werd het verhaal getoond van personen die baat hadden ondervonden van de Erasmus+ ervaring, om te laten zien welke positieve impact het programma heeft gehad en de minder bekende mogelijkheden van het programma onder de aandacht te brengen.

ICF Mostra, een divisie van ICF, is een van de toonaangevende geïntegreerde communicatiebureaus gespecialiseerd in publieke informatiecampagnes in heel Europa en Azië. Ons end-to-end, multi-channel, volledig geïntegreerd communicatieaanbod omvat strategie, creatie en mediaplanning, contentmarketing en redactionele diensten, social media activiteiten, media relations, stakeholder engagement en organisatie van evenementen. Deze activiteiten vormen een aanvulling op de waardevolle beleidsadvies- en implementatiediensten die eveneens worden aangeboden door het bedrijf.

Kom meer te weten over de communicatiediensten van ICF Mostra en de recente awards and recognitions van ICF.

Over ICF

ICF is een internationaal adviesdienstenbedrijf met meer dan 5000 gespecialiseerde deskundigen in dienst. Maar we zijn geen gewone consultants. Bij ICF werken bedrijfsanalisten en beleidsspecialisten samen met digitale strategen, datawetenschappers en creatieve specialisten. We koppelen ongeëvenaarde expertise van de sector aan uiterst geavanceerde technieken om het publiek aan te spreken en organisaties te helpen hun meest complexe uitdagingen te overwinnen. Sinds 1969 hebben cliënten uit de publieke en particuliere sector gewerkt met ICF om de weg te vinden door alle veranderingen en vorm te geven aan de toekomst. Meer informatie: icf.com.

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Uitspraken die niet verwijzen naar historische feiten en waaraan bekende en onbekende risico's en onzekerheden zijn verbonden, zijn uitspraken met betrekking tot de toekomst ("forward-looking statements") in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act uit 1995 Dergelijke uitspraken kunnen betrekking hebben op onze huidige verwachtingen betreffende onze resultaten, plannen, operationele activiteiten en vooruitzichten in de toekomst. Er zijn bepaalde risico's aan verbonden, waaronder de risico's die zijn verbonden aan overheidscontracten in het algemeen; ons bedrijf in het bijzonder, met inbegrip van onze afhankelijkheid van contracten met Amerikaanse federale overheidsinstanties; en ons vermogen bedrijven over te nemen en met succes te integreren. Deze en andere factoren die ertoe zouden kunnen leiden dat onze daadwerkelijke resultaten afwijken van de resultaten die worden beschreven in de uitspraken met betrekking tot de toekomst, zijn opgenomen in de paragraaf "Risk Factors" in de door ons bij de Securities and Exchange Commission ingediende documenten. De uitspraken met betrekking tot de toekomst die in deze publicatie zijn opgenomen, weerspiegelen onze denkbeelden op de datum van deze publicatie. We nemen wijzen uitdrukkelijk enige verplichting tot het actualiseren van deze uitspraken in de toekomst van de hand.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ICF
Lauren Dyke, +1 571-373-5577
lauren.dyke@ICF.com

Contacts

ICF
Lauren Dyke, +1 571-373-5577
lauren.dyke@ICF.com