Cif bundelt krachten met online marktplaats en maakt schoonmaakklusjes gemakkelijker dan ooit

Cif werkt via Unilever Foundry samen met Helpling voor huishoudelijke dienstverlening van topkwaliteit

Cif partners with cleaning platform Helpling through Unilever Foundry to provide a premium home cleaning and beautification service (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Het schoonmaakmerk Cif van Unilever heeft vandaag aangekondigd samen te werken met Helpling, een belangrijke online marktplaats voor huishoudelijke diensten in Europa. Samen maken ze tijd vrij die mensen anders aan huishoudelijke klusjes kwijt zouden zijn.

Dagelijks besteden mensen gemiddeld twee uur aan schoonmaken. Samen met Helpling geeft Cif hun die verloren tijd terug en vergemakkelijkt het merk de drukke levens van mensen. Met enkele clicks in de app of website van Helpling huren mensen een ervaren en verzekerde schoonmaakspecialist in. Tegelijkertijd hebben ze de mogelijkheid producten van Cif aan te schaffen, zodat huishoudelijk werk gemakkelijker wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Unilever Foundry
Tom Careless
Phone: +44 (0)20 3301 2086
Email: tom.careless@kaper.uk.com

Contacts

Unilever Foundry
Tom Careless
Phone: +44 (0)20 3301 2086
Email: tom.careless@kaper.uk.com