Luxemburg en Verenigde Arabische Emiraten werken samen in de ruimte, met speciale focus op zoeken en exploiteren van ruimtegrondstoffen

The Government of the Grand Duchy of Luxembourg, represented by the Deputy Prime Minister, Minister of the Economy, √Čtienne Schneider, and the UAE, represented by the Minister of State for Higher Education and Chairman of the UAE Space Agency, Dr. Ahmad Belhoul Al Falasi, signed in Abu Dhabi a memorandum of understanding (MoU) to start bilateral cooperation on space activities with particular focus on the exploration and utilization of space resources. (Photo: Business Wire)

LUXEMBURG--()--Gezien hun beider belang in de verkenning, exploitatie en toepassingen van ruimtevaart voor vreedzame doeleinden, hebben Luxemburg en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) een akkoord gesloten over samenwerking in de ruimte. De regering van het Groothertogdom Luxemburg, vertegenwoordigd door vicepremier en minister van Economische zaken √Čtienne Schneider, en de Verenigde Arabische Emiraten, vertegenwoordigd door de minister voor Hoger Onderwijs en voorzitter van het Ruimteagentschap van de VAE dr. Ahmad Belhoul, hebben in Abu Dhabi een memorandum van overeenstemming ondertekend. Ze zijn overeengekomen bilateraal samen te werken bij activiteiten in de ruimte, met een speciale focus op het zoeken en exploiteren van grondstoffen in de ruimte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ministry of the Economy, Luxembourg
Paul Zenners
E-Mail: paul.zenners@eco.etat.lu
Phone: (+352) 247-74126
Mobile: (+352) 621 409 141

Contacts

Ministry of the Economy, Luxembourg
Paul Zenners
E-Mail: paul.zenners@eco.etat.lu
Phone: (+352) 247-74126
Mobile: (+352) 621 409 141