Wat belemmert groei van betaalde digitale content? Onderzoek van Vindicia & MTM laat zien dat 74 procent van leidinggevenden gebrek aan digital-first-content als probleem aanwijst

Nieuw rapport wijst digitale betalingen en diversificatie aan als grootste prioriteiten voor Europese uitgevers

LONDEN--()--Vindicia, toonaangevend in verzilvering van dienstverlening van bedrijven aan particulieren, heeft vandaag de resultaten van een onderzoeksrapport in opdracht van MTM bekendgemaakt. Het onderzoek bestaat uit een verkenning van visies van Europese uitgevers op de ontwikkeling van omzetbronnen in de markt van content, producten en services voor particulieren. Terwijl veel kranten en tijdschriften vasthouden aan gedrukte producten en digitale reclame-inkomsten, toonde het rapport aan dat betaalde digitale producten en diensten een belangrijke strategische prioriteit zijn. Het onderzoek was gericht op vier belangrijke markten: het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Zweden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Vindicia
Astor Sonnen or Flora Haslam
Finn Partners
+44 203 217 7060
vindiciapr@finnpartners.com

Contacts

For Vindicia
Astor Sonnen or Flora Haslam
Finn Partners
+44 203 217 7060
vindiciapr@finnpartners.com