PMC Organometallix kondigt distributieovereenkomst aan met Safic-Alcan in Europa

CARROLLTON, Ky.--()--PMC Organometallix, Inc., een volledige dochteronderneming van PMC Group, heeft haar distributieovereenkomst met Safic-Alcan uitgebreid met de toevoeging van Oost-Europa, waar klanten nu worden voorzien van verkoop, ordervervulling en technische ondersteuning. Met onmiddellijke ingang zal Safic-Alcan dienen als geautoriseerde distributeur van FASCAT®-katalysatoren en -fijnchemicaliën van PMC Organometallix - zeer selectieve katalysatoren voor esters, urethanen en siloxanen die worden gebruikt voor industriële toepassingen in Oost- en West-Europa.

De ervaring van Safic-Alcan met het verkopen van specialiteiten op veel markten en haar brede distributienetwerk bieden groeimogelijkheden voor het platform voor tinkatalysatorverbindingen en fijnchemicaliën van PMC Organometallix in Europa,” aldus Conor Dowling, Global Business Director - Organometallic Specialties bij PMC Organometallix.

PMC Organometallix FASCAT®-katalysatoren zijn anorganische en organometallische tinverbindingen die optimale omzettings- en uithardingseigenschappen bieden, waardoor deze organometallische materialen van essentieel belang zijn in een grote verscheidenheid aan toepassingen. FASCAT®-katalysatoren worden gebruikt bij de vervaardiging van synthetische smeermiddelen, synthese van monomeer- en polymeeresters, e-coat voor de automobielindustrie, cross-linking van siloxanen, urethanen en chemische intermediaire stoffen.

Over Safic-Alcan

Safic-Alcan is een Franse onafhankelijke distributeur van speciaalchemicaliën met hoofdkantoor in Parijs-La Défense (Frankrijk). Het bedrijf ontwikkelt en levert een breed scala aan polymeren, materialen en additieven voor de rubber-, coating-, farmaceutische en cosmetische industrie. De Groep is aanwezig in alle belangrijke landen van de Europese Unie, evenals in Turkije en China met een lopende strategische ontwikkeling in Oost-Europa, de VS en Mexico. In 2016 rapporteerde Safic-Alcan opbrengsten van 508 M €. www.safic-alcan.com/en/

Over PMC

PMC Group is een op groei gericht, gediversifieerd, wereldwijd chemie- en plastiekbedrijf dat zich inzet voor innovatieve oplossingen voor de dagelijkse behoeften in een breed scala aan eindmarkten, waaronder kunststoffen, consumentenproducten, elektronica, verf, verpakkingen, persoonlijke verzorging, voedsel, de automobielindustrie en farmaceutica. Het bedrijf werd opgebouwd op basis van een duurzaam model voor groei door innovatie, met bevordering van het sociale welzijn. PMC werkt vanuit een wereldwijd productie-, innovatie- en marketingplatform met faciliteiten in Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over PMC en haar activiteiten over de hele wereld is te vinden op www.pmc-group.com, www.pmcorganometallix.com en www.fascat.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PMC Organometallix, Inc.
Allen Whiteside, 630-222-2219
of
Triple Strength
Jeff Peyton, 717-838-9590
jpeyton@triplestrength.com

Contacts

PMC Organometallix, Inc.
Allen Whiteside, 630-222-2219
of
Triple Strength
Jeff Peyton, 717-838-9590
jpeyton@triplestrength.com