McChrystal Group breidt de aanwezigheid in Europa uit met opening van kantoor in Londen

Chris Fussell, co-founder of McChrystal Group, former US Navy SEAL, bestselling author (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--McChrystal Group, een wereldwijde aanbieder van diensten voor advies en leiderschapsontwikkeling, heeft een nieuw kantoor geopend in Centraal Londen, Engeland. Het bedrijf opent deze locatie als reactie op de blijvende vraag naar zijn diensten in het VK en Europa.

Het kantoor zal worden geleid door dhr. Ash Alexander-Cooper OBE, een directeur van de McChrystal Group, met ervaring in uitbreiding van de diensten van het bedrijf en het bouwen aan leiderschapsteams bij de klant. Hij ging in 2016 met pensioen bij het Britse leger na 22 jaar dienst, waarvan 82 maanden in opdrachten in complexe en vijandige omgevingen. Sind hij in 2016 bij McChrystal Group kwam heeft hij leiding gegeven aan succesvolle klantbetrokkenheid in Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika, met als specialisatie de sectoren gezondheid, infrastructuur, mijnbouw en retail.

“Wij zijn enthousiast over de mogelijkheid om onze Europese aanwezigheid uit te breiden en onze relaties over de hele wereld te versterken. Onze ‘team van teams’-benadering is uiterst succesvol gebleken bij onze klanten in de hele wereld, en wij zullen doorgaan met onze focus op superieure service aan al onze EMEA-klanten vanuit onze locatie in Londen”, zei Generaal (voorm.) Stan McChrystal, die de McChrystal Group in 2011 oprichtte.

“Wij zijn blij dat we ons bereik in Europa en verder formeel kunnen uitbreiden in een tijd dat de omstandigheden zo onzeker en complex zijn als zelden”, zei dhr. Alexander-Cooper. “Met de komende Brexit is er zelfs een grotere behoefte voor organisaties om te kunnen aanpassen en effectief leiderschap. McChrystal Group heeft de benodigde ervaring, tools en een uitstekend team om mee samen te werken en om klanten te ondersteunen tijdens deze uitdagende tijden”, voegde hij toe.

McChrystal Group’s “team van teams”-benadering is uiteengezet in de New York Times bestseller Team of Teams: New Rules of Engagement for a Complex World (2015; Portfolio/Penguin Random House) dat mede geschreven is door Generaal McChrystal en zijn voormalige veldadjudant en mede-oprichter van de McChrystal Group, Chris Fussell. Dhr. Fussell werd in 1997 benoemd tot U.S. Naval Officer en maakte de 15 jaar daarna deel uit van U.S. Navy SEAL-teams, leidinggevende onderdelen in oorlogsgebieden over de hele wereld. Het boek is sindsdien breed omarmd in de zakelijke wereld als een wegwijzer voor het combineren van wendbaarheid, aanpasbaarheid en cohesie van een klein team met de kracht en bronnen van een enorme organisatie.

Dhr. Fussell heeft nu de opvolger uitgebracht van Team of Teams, de Wall Street Journal bestseller One Mission: How Leaders Build a Team of Teams (2017; Macmillan). De opvolger biedt praktische voorbeelden en een tastbare handleiding voor organisaties om logge instituten te voorkomen, samenwerking te verbeteren en sluimerende conflicten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in de VS, het VK en Europa.

Dhr. Fussell en dhr. Alexander-Cooper zijn beide beschikbaar voor media-interviews in Londen van 9 oktober tot en met 13 oktober. Om een van hen te boeken kunt u gebruik maken van onderstaande perscontacten.

OVER McCHRYSTAL GROUP

McChrystal Group, opgericht door Generaal (voorm.) Stanley McChrystal in 2011, is een wereldwijde aanbieder van diensten voor advies en leiderschapsontwikkeling, bestaande uit een diverse mix van professionals uit de sectoren defensie, academische wereld, zakenwereld en wetenschap die gespecialiseerd zijn in het omvormen van conservatieve, vastgelopen organisaties in samenwerkende, aanpasbare “teams van teams.” Het bedrijf werkt met bedrijven over de hele wereld vanaf zijn kantoren in Alexandria, Virginia, VS, en Londen, Engeland. Voor informatie over samenwerken met de McChrystal Group, kunt u contact opnemen met Ash Alexander-Cooper voor Europa of contact@mcchrystalgroup.com wereldwijd.

Contacts

McChrystal Group
Dina Finnegan, +1 703-282-2516
dina.finnegan@mcchrystalgroup.com
of
Kathleen Hatfield, +1 305-934-6696
kathleen.hatfield@mcchrystalgroup.com

Contacts

McChrystal Group
Dina Finnegan, +1 703-282-2516
dina.finnegan@mcchrystalgroup.com
of
Kathleen Hatfield, +1 305-934-6696
kathleen.hatfield@mcchrystalgroup.com