Inteva Products kondigt leidinggevende benoemingen aan in Europa

TROY, Michigan--()--Inteva Products, een wereldwijde, toonaangevende toeleverancier van technische onderdelen en systemen voor de automobielindustrie, kondigt met trots drie recente benoemingen aan die haar uitvoerend leiderschapsteam in Europa zal versterken. Inteva heeft 15 productie- en onderzoek en ontwikkelingsvestigingen in acht Europese landen, welke dak-, interieur-, en sluitsystemen, motoren en elektronica aan autofabrikanten leveren.

Andrés Keve, algemeen directeur, daksystemen

Keve sloot zich in juni aan bij Inteva als leidinggevende verantwoordelijk voor de wereldwijde daksystemen productlijn.

Keve diende daarvoor als vicepresident bedrijfsunit aftermarket voor Huf Hulsbeck & Furst GmbH & Co. KG, waar hij ook de functie vicepresident wereldwijde verkoop bekleedde en rechtstreeks rapporteerde aan de Raad van Bestuur. Voor deze functies, had hij gelijksoortige ervaringen bij Lear Corporation GmbH, A.T. Kearney GmbH en United Technologies Automotive GmbH.

Keve behaalde zijn Master of Business Administration (MBA) aan de NIMBAS Graduate School of Management/Universiteit van Bradford in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en zijn graad in werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Aken (RWTH). Andres spreekt vloeiend Duits, Engels en Spaans.

Jose Teixeira, algemeen kwaliteitsdirecteur

Teixeira trad op 1 oktober bij Inteva in dienst. Als algemeen kwaliteitsdirecteur gaat hij de inspanningen van Inteva leiden om onze wereldwijde kwaliteitssystemen uit te voeren en te verbeteren.

Teixeira brengt meer dan 25 jaar wereldwijde ervaring op het gebied van productie leiderschap met zich mee naar Inteva. Zijn meest recente functie was wereldwijde zakelijke kwaliteitsdirecteur voor Ficosa International. Tijdens zijn dienstverband bij Ficosa bekleedde hij ook posities als CEO, Noord-Afrika; COO, Noord-Amerika; general manager, vestiging Berne, ind. fabriek; en fabrieksmanager, Maia, Portugal. Voor zijn aanstelling bij Ficosa, was Teixeira general manager en fabrieksmanager bij Simoldes Plasticos. Hij bekleedde ook functies bij Fhest SGPS, Philips Consumer Electronics en Renault/Nissan.

Teixeira heeft een masterdiploma in Elektronica en Telecommunicatie van de Universiteit van Aveiro, in Aveiro, Portugal, en een Master of Business Administration van het Institute of Science and Innovation in Mechanical and Industrial Engineering, Porto, Portugal. Hij spreekt vloeiend Engels, Spaans, Frans en Portugees.

Patrick Stewart, vicepresident, general manager Europa

Stewart begon zijn nieuwe functie in juni. Sinds de oprichting van Inteva in 2008 tot de huidige aanstelling was hij de vicepresident en algemeen directeur interieursystemen van Inteva, met wereldwijde verantwoordelijkheid voor de interieursystemen productlijn. Voor 2008 bekleedde Stewart een reeks functies bij Delphi en andere leveranciers. Eerdere posities omvatten launch manager; manager wereldwijde product bouwkunde, interieursystemen; en hoofdingenieur interieursystemen en cockpits.

Stewart heeft een Bachelor of Science in Chemische technologie van de Universiteit van Dayton (Ohio) en een master Technische wetenschappen van Rensselaer Polytechnical Institute in Troy, New York. Hij is afgestudeerd aan het Lean College van Delphi en volgde leiderschapstraining aan het Center for Creative Leadership. Stewart is een Six Sigma Green Belt met uitgebreide training in statistische kwaliteit en procesbeheersing.

Alle drie leidinggevenden rapporteren rechtstreeks aan Lon Offenbacher, CEO en president van Inteva; ze werken allen vanuit Dietzenbach, Duitsland.

Over Inteva Products, LLC

Inteva Products, LLC is een wereldwijde, toonaangevende leverancier voor de automobielindustrie en levert autofabrikanten innovatieve, betrouwbare, milieuvriendelijke producten die de voertuigkwaliteit, -veiligheid en -prestatie verbeteren. Inteva put uit wereldwijde bronnen voor de ontwikkeling, fabricage en klantenservice voor sluitsystemen, interieursystemen, motoren en elektronica en daksystemen. De eerstelijnsleverancier is opgericht in 2008 en focust zich op het behalen van wereldwijde duurzame groei, het bieden van uitmuntende klantenservice en het stimuleren van innovatie. Inteva is opgericht op basis van innovatieve oplossingen en het gebruik van toegepaste technologie voor het ontwikkelen van op waardegebaseerde oplossingen. Inteva heeft wereldwijd meer dan 15.000 medewerkers in dienst, met Troy, Michigan in de Verenigde Staten als hoofdkantoor.

Voor toekomstige bedrijfsupdates verwijzen wij u naar de website van Inteva Products of onze pagina's op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Inteva Products
Karen Manardo
248-535-4825
kmanardo@intevaproducts.com

Contacts

Inteva Products
Karen Manardo
248-535-4825
kmanardo@intevaproducts.com