Access-IS: ATOM® zorgt voor gemakkelijke check-in bij oudste boeddhistische tempen van Japan

ATOM ePassport reader at the Ekoin Buddhist monastery near Mt. Kōya (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Als mondiaal hoofdkantoor van de Japans-boeddhistische sekte Kōyasan Shingon, werd de berg Koyasan in 2004 door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed. Koyasan is zowel bij Japanners als niet-Japanners bekend als bestemming waar bezoekers een unieke, spirituele sfeer ervaren en de kans krijgen deel te nemen aan boeddhistische rituelen.

Koyasan heeft zelf 120 tempels, waarvan er 52 overnachtingsmogelijkheden hebben. Dit is een geweldig kans om het dagelijks leven van een monnik te ervaren en te leren kennen. Maar als gastenverblijf vereist de Japanse wet dat monniken het paspoort van iedere gast moeten controleren en vijf jaar lang een kopie moeten bewaren. Zoals bij ieder hotel kunnen autoriteiten ieder moment opvragen.

Tot voor kort maakten hotels en gastenverblijven fotokopieën en sloegen deze op in mappen. Maar dit is tijdrovend voor uitbaters en tast de ervaring van gasten aan, omdat de fotokopie buiten zicht van de gast wordt gemaakt.

De monniken deden dit dagelijks, maar door een toename van het aantal gasten belemmerde de procedure het dagelijks leven van de monniken. ATOM lost al deze problemen op met een enkele handeling van enkele seconden, wat de ervaring van gasten en ontvangers verbetert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Access-IS
Andrew Covey
Marketing Manager
+44(0)1189663333
Andrew.Covey@access-is.com

Release Summary

ATOM ePassport reader delivers easy check-in for guests at Japans oldest Buddhist temple whilst satisfing the legal requirements to verify identity

Contacts

Access-IS
Andrew Covey
Marketing Manager
+44(0)1189663333
Andrew.Covey@access-is.com