Winterdeal met Probanden.nl: Alle kansen flexibel benutten dankzij voordelen bij de inkoop en gemeenschappelijk handelsmodel

  • Probanden.nl ondersteunt bandenhandelaren en vrachtwagenbedrijven, zodat ze het volle potentieel van de komende winter kunnen benutten.
  • Gemeenschappelijk handelsmodel en goor assortiment maken flexibele reactie op vraag mogelijk.

Probanden.nl ondersteunt bandenhandelaren en vrachtwagenbedrijven, zodat ze het volle potentieel van de komende winter kunnen benutten (Foto: Business Wire)

HANNOVER, Duitsland--()--Voor vrachtwagenbedrijven en bandenhandelaren is het wisselseizoen in de herfst een van de beste periodes van het jaar wat omzet betreft. Iemand die nu snelle en goede service kan bieden, bevestigt zijn vaste klanten niet alleen in hun trouw, maar trekt in het ideale geval ook nieuwe klanten aan. Probanden.nl, de B2B-webshop van Delticom, de grootste online bandenhandelaar van Europa, ondersteunt haar zakelijke klanten daarbij.

„Wij kennen de uitdagingen die handelaren en garages zich moeten stellen heel goed. Daarom hebben we ons aanbod juist daaraan aangepast,‘ zegt Andreas Faulstich, hoofd B2B bij Probanden.nl. „Wij willen onze zakelijke klanten de beste kansen op een succesvol winterseizoen en op het aantrekken van nieuwe klanten bieden. Daarvoor zijn drie dingen doorslaggevend: Flexibiliteit, schappelijke voorwaarden en mogelijkheden om hun eigen bedrijf uit te breiden.“

Trefwoord flexibiliteit: Probanden.nl heeft met haar veelomvattende aanbod aan bandenmerken en modellen het gehele spectrum van de markt ter beschikking, van de voordelige kwaliteitsband tot topproducten. Het voordeel voor bandenhandelaren en garages: Ze kunnen flexibel op de vraag van hun klanten reageren. Faulstich legt uit: „Dankzij een eigen magazijn kunnen we ook een uitstekende beschikbaarheid bieden. Daardoor kunnen onze zakelijke klanten de producten aan al hun klanten aanbieden, zonder ze zelf op voorraad te moeten hebben. Zo kan aan elke vraag worden voldaan en toch bespaard worden. Bovendien wordt op deze manier geen kapitaal gebonden.

Probanden.nl bouwt haar gezamenlijke handelsmodel op eerlijke voorwaarden op: We hanteren geen minimale bestelling of afleverkosten, maar wel veelzijdige mogelijkheden voor betaling of retourzending.“ „Daarom is een kijkje in onze webshop eigenlijk altijd de moeite waard,“ zegt Faulstich. De zoektocht naar een passend model is gemakkelijk: Via de matchcode of het model van de vrachtwagen is de passende band in een handomdraai gevonden. De klantbeoordelingen van het Delticom bandentest-platform Autobandentest.com worden ook op de navenante productpagina‘s onder Probanden.nl getoond, en maken de beslissing nog gemakkelijker. Dat het aanbod van Probanden.nl dankzij een eigen app en responsive website met mobiele eindapparaten optimaal bereikbaar is, heeft als voordeel dat handelaren hun klanten bijvoorbeeld rechtstreeks bij hun voertuig raad kunnen geven.

Over Probanden.nl
Probanden.nl is de exclusieve webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en maten voor alle types voertuigen: voor bestelwagens,vrachtwagens en bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties in de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com/

Contacts

insignis Agentur für Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Release Summary

Yourtyres.co.uk helps tyre dealers and car companies to exploit the full potential of the upcoming winter business.

Contacts

insignis Agentur für Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com