Andersen Global maakt senior adviesraad bekend

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global maakt met trots de samenstelling van de senior adviesraad bekend, een groep die uit tien verschillende partners en algemene directeuren van aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s van over de hele wereld bestaat en naast Internationaal voorzitter en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz zal functioneren. Andersen Global is een internationale associatie van aangesloten bedrijven die bestaat uit belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. De senior adviesraad is tot stand gekomen als onderdeel van de algehele structuur die de wereldwijde organisatie zal ondersteunen naarmate het bedrijf blijft uitbreiden. De primaire verantwoordelijkheid van de adviesraad is om de directie van het bedrijf van advies te voorzien, gebaseerd op de ervaringen van de leden bij Andersen evenals andere, professionele servicebedrijven.

De adviesraad bestaat uit de volgende personen:

  • Rubens Branco, Managing Partner bij Branco Consultores in Brazilië (Rio De Janeiro)
  • Stephen Corrick, Practice Director bij Andersen Tax LLC (West Palm Beach)
  • Miguel Gordillo, Of Counsel bij Andersen Tax & Legal in Spanje (Madrid)
  • Luis Nobre Guedes, Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Portugal (Lissabon)
  • Michael Hirschfeld, Managing Director in U.S. National Tax (New York)
  • Stefan Kraus, Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Duitsland (Keulen)
  • José Luis Montes, Office Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Mexico (Guadalajara)
  • John Niemann, Managing Director bij Andersen Tax LLC (Houston)
  • Cesar Rivera Botello, Partner bij Rivera, Bolivar y Castañedas (Panama)
  • Michelle Ventress, General Counsel en Corporate Secretary voor Andersen Tax LLC (Chicago)

“Het doel van de senior adviesraad is om te kunnen putten uit de gedegen ervaring van sommige van onze meest senior partners binnen het bedrijf. Het verheugt mij dat ik de kans krijg om volledig te kunnen profiteren van ‘best practices’ en advies van deze partners, van wie velen van hen verschillende verantwoordelijke functies in verschillende organisaties hebben bekleed”, aldus Mark Vorsatz. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met deze groep alle problemen zullen kunnen oplossen die we eventueel tegenkomen en dat deze groep uitstekend advies zal geven tijdens deze periode van immense groei.”

Andersen Global is in 2014 opgericht door het Amerikaanse onderdeel Andersen Tax LLC, en heeft nu wereldwijd meer dan 2.200 professionals en een aanwezigheid op meer dan 70 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700