AdaptiveMobile lanceert SIGIL, ’s werelds eerste internationale service voor SIGINT en veiligheidsanalyse

Loading media player...

SAN FRANCISCO--()--AdaptiveMobile, wereldleider in mobiele netwerkbeveiliging, heeft vandaag SIGIL publiekelijk gelanceerd: ’s werelds eerste internationale cloudservice voor SIGINT en analysemiddelen. Door geavanceerde algoritmes voor machine learning toe te passen op verdachte signaalgegevens stelt die nieuwe service van het bedrijf mobiele providers in staat de effectiviteit van bestaande verdedigingsmechanismen tegen geavanceerde aanvallen te verhogen.

Onderzoek van AdaptiveMobile heeft aan het licht gebracht dat aanvallen op mobiele-communicatienetwerken steeds geavanceerder worden. Hoewel netwerkexploitanten aanbevolen beschermingsmaatregelen invoeren voor de bescherming van kritieke infrastructuur, passen aanvallers zich ook aan en komt infrastructuur voor elektronische signalen in gevaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
US PR Contact
Liz Erk
liz@jaxsongroup.com
of
AdaptiveMobile (Global PR)
Jessie Power, +353 86 215 6571
press@adaptivemobile.com

Contacts

Press:
US PR Contact
Liz Erk
liz@jaxsongroup.com
of
AdaptiveMobile (Global PR)
Jessie Power, +353 86 215 6571
press@adaptivemobile.com