Sofinnova Partners kondigt succesvolle investeringsronde A van DNA Script aan – bevordert verdere ontwikkeling van DNA-synthesetechnologie

PARIJS--()--Sofinnova Partners, een in de levenswetenschappen gespecialiseerde Europese durfinvesteerder, heeft vandaag bekendgemaakt dat het portefeuillebedrijf DNA Script, toonaangevend in de productie van ‘de novo’ synthetische nucleïnezuren met behulp van gepatenteerde enzymatische technologie, 11 miljoen euro heeft binnengehaald. Sofinnova Partners is de eerste en grootste aandeelhouder van DNA Script. Naast de bestaande aandeelhouders Sofinnova Partners, Kurma Partners en Idinvest Partners namen ook nieuwe grote blikvangers deel aan de financieringsronde A: Illumina Ventures en Merck Ventures BV (in de Verenigde Staten en Canada bekend als M Ventures), de investeringstak van Merck KGaA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact
SOFINNOVA PARTNERS
Anne REIN, Tel: +33 6 03 35 92 05
anne.rein@strategiesimage.com

Contacts

Press contact
SOFINNOVA PARTNERS
Anne REIN, Tel: +33 6 03 35 92 05
anne.rein@strategiesimage.com