Sprint selecteert Mavenir voor implementatie van cloudprogramma voor netwerkfunctievirtualisatie

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, toonaangevend in versnelde netwerktransformaties voor providers van communicatiediensten, heeft vandaag aangekondigd dat Sprint (NYSE:S) gebruik gaat maken van Mavenir-systemen in hun nationale cloudprogramma voor virtualisaties van netwerkfuncties, OpenStack.

“Met deze nieuwe stap voor NFV breiden we ons bestaande ecosysteem voor verkopers uit met een nieuwe, ‘agile’ en innovatieve spelers als Mavenir”, zei Günther Ottendorfer, operationeel bestuurder voor technologie bij Sprint.”Vervolgens voltooien we onze uitbreiding naar verouderde netwerkhardware en vergroten we de functionaliteit en capaciteit van ons gevirtualiseerde platform.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
Vice President, Marketing
pr@mavenir.com

Release Summary

Sprint is deploying Mavenir's NFV Cloud Deployment solutions in their nationwide Network Function Virtualization OpenStack cloud deployment.

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
Vice President, Marketing
pr@mavenir.com