GSMA kondigt lancering Disaster Response Innovation Fund aan

LONDEN--()--De GSMA heeft vandaag de lancering van zijn Disaster Response Innovation Fund aangekondigd. Dit fonds bevordert de verdere ontwikkeling van mobiele technologie ter ondersteuning van mensen en gemeenschappen die zijn getroffen door humanitaire rampen. De beoogde systemen versterken rampenbestrijding, de voorbereidingen op rampen en hulpacties. Het fonds wordt gesteund door het ministerie voor Internationale Ontwikkeling van het Verenigd Koninkrijk (DFID) en de GSMA en haar leden.

“Mobiele technologie is een vitaal onderdeel voor hulp aan slachtoffers van natuurrampen en andere humanitaire rampen”, zei John Giusti, hoofd wettelijke zaken van de GSMA. “In het kader van de Duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties heeft de GSMA het Disaster Response Innovation Fund gelanceerd om de impact van mobiel te vergroten, te helpen bij de bouw van veerkrachtige infrastructuur en gemeenschappen veilig, inclusief en duurzaam te maken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Clare Fenny
+44 20 7067 0749
CFenny@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Clare Fenny
+44 20 7067 0749
CFenny@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com