Uitdagingen voor beveiliging van biljoen verbonden apparaten staan centraal op Arm TechCon 2017

CAMBRIDGE, Engeland--()--Arm heeft vandaag de definitieve lijst keynotes en technische sessies voor Arm TechCon 2017 bekendgemaakt. Het programma behandelt dit jaar de manier waarop de technologiesector kan omgaan met nieuwe paradigma’s in de opschaling en beveiliging van IoT-technologieën. Daarnaast is er aandacht voor kunstmatige intelligentie via machine learning en computer vision. Arm TechCon keert weer terug in het Santa Clara Convention Center (24-26 oktober) en bestaat uit keynotes van leidinggevenden van Arm, naast enkele inspirerende stemmen uit de wereld van IoT en cyberveiligheid.

Ieder jaar brengt Arm TechCon personen uit de wereldwijde top van computerwetenschappers bijeen. De editie van 2017 wordt de grootste ooit, met recordaantallen exposanten en sponsoren. Naar verwachting komen meer dan vierduizend bezoekers naar het evenement om te leren van technologen en toonaangevende denkers uit de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Allison + Partners
Sara Stephens
ArmTechCon@allisonpr.com

Contacts

Allison + Partners
Sara Stephens
ArmTechCon@allisonpr.com