Tobu Railway en BOJ (BEAUTY OF JAPAN) versterken hun productontwikkeling voor toeristen uit Europa, de VS en Australië.

- Ondertekening overeenkomst voor kapitaal- en zakenverbond -

Zazen experience at Rinno-ji Temple (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Tobu Railway Co., Ltd. (TOKIO: 9001) (Hoofdkantoor: Sumida-ku, Tokio, directeur: Yoshizumi Nezu, hierna: Tobu Railway) en BOJ Inc. (Hoofdkantoor: Chuo-ku, Tokio, directeur: Takahiro Noguchi, hierna: BEAUTY OF JAPAN) hebben een overeenkomst ondertekend voor een kapitaal- en zakenverbond voor het verbeteren en versterken van de planning en verkoop van tours langs bezienswaardigheden en bestemmingen die aan de Tobu-lijn liggen. Deze tours zijn specifiek gericht op Europese, Amerikaanse en Australische toeristen.

Tobu Railway en BEAUTY OF JAPAN werken samen aan het versterken van de ervaringen van en activiteiten bij interessante bezienswaardigheden die aan de Tobu-lijn liggen. Deze zijn gericht op buitenlandse toeristen, met name bezoekers uit Europa, de VS en Australië, die geïnteresseerd zijn in Japanse cultuur, cuisine, natuur en tradities. Dit is de eerste keer dat Tobu Railway een samenwerkingsverband aangaat voor initiatieven gericht op buitenlandse toeristen.

Dit samenwerkingsverband stelt Tobu Railway in staat interessante, betaalbare producten te ontwikkelen die aansluiten bij de andere activiteiten van de Tobu Group, zoals transport, hotels en recreatie. Tobu Railway zal diverse tours ontwikkelen en verkopen, waaronder het “Zazen (Zen zitmeditatie) Ervaringsprogramma”. Deelnemers reizen dan met de nieuwe Revaty Express, die in april dit jaar in gebruik genomen werd, naar Nikko. Daar kunnen ze in de Rinno-ji-tempel (Werelderfgoed) genieten van zazen, of meegaan met de “Lake Chuzenji Wandeltour” om te genieten van het uitbundige groen of de herfstkleuren van Nikko.

Met dit samenwerkingsverband bereiden Tobu Railway en BEAUTY OF JAPAN zich voor op de toekomst ná de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio in 2020. De organisaties willen meer producten ontwikkelen voor welvarende toeristen uit Europa, de VS en Australië en werken actief aan het revitaliseren van de bezienswaardigheden langs de gehele Tobu Line, waaronder het Asakusa/Tokyo Skytree-gebied en het Nikko/Kinugawa-gebied.

Hieronder vindt u een overzicht van het kapitaal- en zakenverbond tussen Tobu Railway en BEAUTY OF JAPAN.

Overzicht van het kapitaal- en zakenverbond tussen Tobu Railway en BEAUTY OF JAPAN.

1. Datum van het kapitaal- en zakenverbond
Maandag 31 juli 2017

2. Inhoud van het zakenverbond
(1) Ontwikkeling en verkoop van producten gericht op buitenlandse toeristen uit Europa, de VS en Australië in de zakentak van de Tobu Group.
(2) Ontwikkeling van producten gericht op buitenlandse toeristen uit Europa, de VS en Australië met gebruik van de faciliteiten van de Tobu Group.
(3) Marktonderzoek in Europa, de VS en Australië en ontwikkeling van producten voor welvarende toeristen.
(4) Verkoop en promotie met gebruik van overzeese verkooppunten.

3. Een voorbeeld van een tour die ontwikkeld zal worden
Tobu Railway zal diverse tours ontwikkelen en verkopen, waaronder het “Zazen (Zen zitmeditatie) Ervaringsprogramma”. Deelnemers reizen dan met de nieuwe Revaty Express, die in april dit jaar in gebruik genomen werd, naar Nikko. Daar kunnen ze in de Rinno-ji-tempel (Werelderfgoed) genieten van zazen, of meegaan met de “Lake Chuzenji Wandeltour” om te genieten van het uitbundige groen of de herfstkleuren van Nikko.

Over Tobu Railway

Tobu Railway Co., Ltd. is een besloten spoorwegonderneming met het grootste netwerk van Tokio en de Kanto-regio. Langs de Tobu-lijn liggen allerlei belangrijke Japanse bezienswaardigheden, waaronder de Tokyo Skytree, Nikko en Kawagoe. Tobu Railway biedt transportdiensten, met name via spoor, alsook een breed scala aan zakelijke diensten in de vrijetijdssector, zoals de Tokyo Skytree, vastgoedontwikkeling, hotels en warenhuizen. Verder werkt Tobu Railway aan het Ritz-Carlton Nikko-hotel, dat in de zomer van 2020 haar deuren zal openen.

(1) Bedrijfsnaam: Tobu Railway Co., Ltd.
(2) Contactpersoon: Yoshizumi Nezu
(3) Adres: 2-18-12 Oshiage, Sumida-ku, Tokyo
(4) Kapitaal: 102.135.972.000 yen
(5) Opgericht: November 1897
(6) Beschrijving activiteiten:
Spoorwegen/busvervoer
Verkoop en verhuur van vastgoed
Vrije tijd/hotels/verkoop/restaurants
(7) URL: http://www.tobu.co.jp/foreign/en/

Over BEAUTY OF JAPAN

BEAUTY OF JAPAN is een expert in het plannen, organiseren en verkopen van unieke ervaringen en tours, waaronder het ontdekken en ontvouwen van nieuwe bezienswaardigheden en het opzetten van authentieke, originele tours (bijv. een rondleiding door Ryogoku met een voormalige sumoworstelaar) voor buitenlandse toeristen. Ons motto is: “Discover the Beauty of Japan.”

(1) Bedrijfsnaam: BOJ Inc.
(2) Contactpersoon: Takahiro Noguchi
(3) Adres: 5F Shintomicho 1-chome Bldg., 1-3-2 Shintomi, Chuo-ku, Tokio
(4) Kapitaal: 7.520.000 yen
(5) Opgericht: Oktober 2014
(6) Beschrijving activiteiten: Plannen en verzorgen van tours voor buitenlandse toeristen uit Europa, de VS en Australië
Plannen en verzorgen van vergaderingen, activiteiten, congressen en evenementen
Plannen, verzorgen en beheren van culturele ervaringsprogramma’s
(7) URL: http://beauty-of-japan.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens betreffende dit persbericht:
Tobu Railway Co., Ltd.
Tadayuki Shibuya, +81-3-4405-5370
of
BOJ Inc.
Takahiro Noguchi, +81-3-6779-9659

Contacts

Contactgegevens betreffende dit persbericht:
Tobu Railway Co., Ltd.
Tadayuki Shibuya, +81-3-4405-5370
of
BOJ Inc.
Takahiro Noguchi, +81-3-6779-9659