Edgewater Networks maakt Roadshow met inzichten over de markt voor Unified Communications

BroadSoft en Polycom gaan mee met de Roadshow die Europese leveranciers helpt bij de aanpak van de MKB-markt

SAN JOSE, Calif.--()--Edgewater Networks, marktleider in het mogelijk maken van realtime communicatie voor dienstverleners in Network Edge Orchestration, heeft vandaag een roadshow aangekondigd met vijf stops over unified communications (UC)-marktonderzoek in samenwerking met BroadSoft en Polycom. Elke stop tijdens de Roadshow is inclusief een korte voorlichting met kostbare inzichten voor dienstverleners voor de verkoop van UC-diensten aan het midden- en kleinbedrijf in Europa.

"De verwachting is dat de MKB-markt voor unified communications in de komende 2 tot 3 jaar exponentieel gaat groeien", zei Glynn Jones, VP EMEA Channels bij Polycom. "Uit het Edgewater Networks-onderzoek kwam naar voren dat er mogelijkheden zijn van $ 26 miljard waar dienstverleners, VAR's en MSP's gebruik van kunnen als ze de juiste aanpak gebruiken voor de verkoop aan MKB's. De aankomende UC Market Insights Roadshow helpt deze leveranciers en verkopers bij het effectiever bereiken van deze mogelijke MKB-klanten."

Tijdens deze Roadshow-evenementen worden verschillende onderwerpen aangaande UC-verkoop in de MKB-markt besproken. Enkele van deze onderwerpen betreffen de drijvende factoren voor aankoop, huidig (en gepland) koopgedrag, evenals de producten en diensten waar MKB-klanten naar op zoek zijn op het moment dat deze UC-verkopers benaderen.

"De nuances van de MKB-markt blijven vaak onopgemerkt als dienstverleners en verkopers unified communications verkopen", zei John Macario, Senior Vice President van Edgewater Networks. "Afhankelijk van het specifieke formaat van de potentiële MKB-klant, zullen bedrijven een andere aanpak moeten gebruiken voor het verkopen van diensten. Dit is de soort informatie die bezoekers kunnen verwachten tijdens de UC Market Insights Roadshow."

Voor dienstverleners en verkopers die geïnteresseerd zijn in meer informatie over UC-diensten aan de MKB-markt, zal de UC Market Insights Roadshow op de volgende locaties aanwezig zijn:

Over Edgewater Networks

Edgewater Networks, opgericht in oktober 2002, is marktleider in het mogelijk maken van realtime-communicatiediensten voor dienstverleners via onze Network Edge Orchestration-oplossing. Network Edge Orchestration is de hybride cloudbenadering van Edgewater Networks voor beveiliging, servicebeheer en analyse.

Het bedrijf helpt klanten intelligentie te leveren aan de rand van het netwerk met het Network Edge Orchestration-platform. Dit omvat onder meer het EdgeView Service Control CenterIntelligent Edge Solutions en het QuickConnect Interoperability Lab. Bezoek voor meer informatie www.edgewaternetworks.com of volg ons op Twitter via @ewn_inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edgewater Networks:
John Macario
SVP Marketing en Strategy
jmacario@edgewaternetworks.com

Contacts

Edgewater Networks:
John Macario
SVP Marketing en Strategy
jmacario@edgewaternetworks.com