Andersen Global benoemt Leonardo Mesquita tot Regional Managing Director voor Latijns-Amerika

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global kondigt Leonardo Mesquita aan als zijn Regional Managing Director voor Latijns-Amerika Leonardo is momenteel de Managing Partner voor Andersen Tax in Brazilië. Met deze aanvullende functie zal hij zich ook richten op de specifieke strategieën die de regio ondersteunen tijdens de uitbreiding. Leonardo heeft meer dan 30 jaar ervaring in belastingconsulting en -advies.

“Leonardo heeft de unieke vaardigheid om op bereidwillige wijze met anderen samen te werken, maar kan zijn zienswijzen ook demonstreren en communiceren”, zei Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz. “Ik ben ervan overtuigd dat hij van grote waarde is bij zijn verantwoordelijkheid voor onze activiteiten in Latijns Amerika. Brazilië is niet alleen een kritische markt voor ons, maar we plannen ook de afronding in de komende twee jaar van ons platform in de regio.”

Leonardo heeft uitgebreide ervaring in belastingplanning, belastingnaleving, ondersteuning aan familiebedrijven, leiderschap en opleiding. Zijn ervaring ligt in gebieden als due diligence, financiële rapportage, en bedrijfsbelasting en financiering.

Leonardo heeft het grootste deel van zijn werkcarrière bij PwC doorgebracht voordat hij het bedrijf is gestart dat nu Andersen Tax in Brazilié is met co-Managing Partner, Bernardo Oliveira. Bij PwC heeft Leonardo leiding gegeven aan de belastingactiviteiten voor de kantoren in Campinas, Sorocaba en Ribeirão Preto. In minder dan twee jaar heeft het team van Andersen Tax in Brazilië hun klantenbestand uitgebreid en hun winst verhoogd met meer dan 500%.

Andersen Global is een internationale associatie van aangesloten bedrijven die bestaat uit belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global is in 2014 opgericht door het Amerikaanse onderdeel Andersen Tax LLC en heeft nu wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 70 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700