CSC® kondigt Europese uitbreiding aan – J-P Nowacki leidt nieuw onderdeel voor kapitaalmarkten in VK, Ierland en Luxemburg

J-P Nowacki, managing director of Capital Markets Europe (Photo: Business Wire)

WILMINGTON, Del.--()--CSC, wereldleider in zakelijke, juridische, fiscale en digitale dienstverlening, heeft vandaag aangekondigd uit te breiden naar Europa. Dit gebeurt via de lancering van zijn onderneming voor kapitaalmarkten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Luxemburg. Deze strategische stap is gezet om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag vanuit de markt naar gespecialiseerde, onafhankelijke dienstverleners in de Europese sectoren voor vertiteling en alternatieve financiering. De uitbreiding is een logisch uitvloeisel van de specialistische dienstverlening voor boekhouding, speciale investeringsvehikels en bestuurszaken die CSC verleent in de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CSC
Laura Crozier
Public Relations Manager
+1 302-636-5401 ext. 66526
CSC News Room

Contacts

CSC
Laura Crozier
Public Relations Manager
+1 302-636-5401 ext. 66526
CSC News Room