Londense Metropolitan Police Service kiest Box voor contentmanagement in de cloud voor 50.000 personeelsleden

LONDEN--()--Box, Inc. (NYSE: BOX) kondigt vandaag aan dat de Londense Metropolitan Police Service ('the Met') op Box overstapt. Het politiekorps staat ten dienste van de 8,6 miljoen inwoners van Groot-Londen. In het kader van digitale recherche gaat het korps tot wel 50.000 Box-seats gebruiken voor het beheren van content in de cloud.

"Het is mijn werk om de digitale transformatie bij de Metropolitan Police Service in goede banen te leiden en de agenten en andere personeelsleden te voorzien van de beste technologieën. Zo kunnen we onze diensten voortdurend verbeteren en beter op de criminaliteit in Londen reageren," aldus Angus McCallum, Chief Information Officer bij de Metropolitan Police Service. "Met onze keuze voor Box transformeren we de toegankelijkheid van content binnen het korps, waardoor we effectiever en efficiënter kunnen werken. Aan de frontlinie van de wetshandhaving is dit van levensbelang."

"De Metropolitan Police Service is het grootste politiekorps in het Verenigd Koninkrijk," aldus David Benjamin, Senior Vice President van Box en General Manager voor de EMEA-regio. "Dankzij de keuze voor Box kan het korps de criminaliteit slimmer bestrijden. We vinden het werkelijk fantastisch dat Box het korps van dienst kan zijn bij het beschermen van Londen."

De Metropolitan Police Service gaat Box voor verschillende doeleinden inzetten, bijvoorbeeld als centrale online locatie voor beelden van beveiligingscamera's, waardoor het eenvoudiger wordt om waardevol bewijsmateriaal te doorzoeken en te delen. Zo hoeven de lokale autoriteiten niet meer te worden bezocht en wordt het beheer van fysieke media, zoals dvd's of USB-sticks, verleden tijd.

Box maakt het voor meer dan 76.000 organisaties over de hele wereld eenvoudiger om bestanden veilig te delen, te openen en hier samen met anderen aan te werken. Het bedrijf verleent diensten aan 65% van de Fortune 500, waaronder ondernemingen zoals Amadeus, AstraZeneca, Eurostar, Faber & Faber, General Electric, P&G, Schneider Electric en Virgin Trains.

Over de Metropolitan Police Service

De Metropolitan Police Service is het grootste Britse politiekorps met jurisdictie in Engeland en Wales.

Info over Box

Box (NYSE:BOX) is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven revolutionair verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is opgericht in 2005 en ondersteunt meer dan 76.000 bedrijven wereldwijd, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Meer informatie over Box vindt u op http://www.box.com/.

Contacts

Edelman Public Relations
Julius van Dongen, +31 (0)20 3010980
julius.vandongen@edelman.com
of
Box
Titus Thomson, +44 (0)7598029952
titus@box.com

Contacts

Edelman Public Relations
Julius van Dongen, +31 (0)20 3010980
julius.vandongen@edelman.com
of
Box
Titus Thomson, +44 (0)7598029952
titus@box.com