Philips introduceert nieuwe voice recorder-app voor iOS

Nieuwe app biedt gratis onbeperkte audio-opnames en een makkelijke toegang tot professionele spraak-naar-tekst services

Philips dictation recorder app (Photo: Business Wire)

Wenen--()--Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft zojuist de nieuwste versie van zijn Philips voice recorder-app voor iOS geïntroduceerd. De app toont de toewijding van Philips aan zijn klanten met tijdsbesparende en productiviteitsverhogende innovaties.

Bespaar tijd door te praten in plaats van te typen

Gebruikers kunnen hun spraak laten omzetten in tekst, eenvoudig en overal, wat hun leven nog makkelijker maakt. “De app geeft u de mogelijkheid om nuttig gebruik te maken van elke vrije minuut, bijvoorbeeld wanneer u niet op kantoor bent, in uw auto rijdt of op het vliegveld aan het wachten bent. Opnemen, bewerken en verzenden van opnames voor transcriptie kan overal en bespaart tijd”, legt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, uit.

Dr. Brauner vervolgt: “Dicteren is niet voorbehouden aan advocaten, artsen en verzekeringsagenten. Iedere professional kan efficiënter en productiever werken, en zo het beste uit iedere werkdag halen.” Bob Davis, CEO van Bell Fish Company, een innovatief voedingstechnologiebedrijf uit Amerika is het hiermee eens: “Ik probeer geen tijd te verspillen met typen omdat mijn vingers mijn ideeën niet bij kunnen houden. Door te dicteren kan ik al mijn gedachten redelijk coherent noteren terwijl ze in me opkomen en ze later verder uitwerken.”

Zet audio razendsnel om in tekst

De app werkt naadloos samen met de SpeechLive dicteerworkflowoplossing van Philips, die aanvullende services biedt zoals browsergebaseerd bestandsbeheer, automatische spraakherkenning en een transcriptieservice waarbij getrainde professionals zelfs de meest complexe documenten voor u transcriberen. Ook uw persoonlijke assistent kan probleemloos met de oplossing werken. “Het maakt niet uit of we de rechtszaal uitlopen, in een ander kantoor zitten of thuis werken. We kunnen onze dictaten direct naar onze secretaresses sturen voor transcriptie”, zegt Dan Hutchinson, Managing Director bij Cooke and Hutchinson, een vermaard Australisch advocatenkantoor dat Philips dicteeroplossingen gebruikt.

Kwaliteit van een vertrouwd merk

Philips is trots op een lange geschiedenis van end-to-end dicteeroplossingen die naadloos aansluiten op de wensen van klanten. De betrouwbare invoerapparaten van de hoogste kwaliteit, zoals de uitstekende Philips SpeechMike Premium en de verschillende workflow- en transcriptiesoftwareoplossingen, hebben Philips tot de marktleider in de dicteerbranche gemaakt. “Philips is al meer dan 60 jaar actief in de dicteerbranche. De SpeechMike Premium is DE benchmark voor professionele dicteermicrofoons in de branche en met onze SpeechLive dicteerworkflowoplossing en voice recorder-app tillen we dicteren naar een hoger niveau”, voegt Dr. Brauner toe.

De nieuwe gratis Philips voice recorder-app is te vinden in de iTunes store voor iOS en in de Google Play Store voor Android-gebruikers.

Ga voor meer informatie over de app en de cloudgebaseerde SpeechLive-oplossing naar: www.speechlive.com

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk al seen deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals het mobiele Philips SpeechAir apparaat, de Philips PocketMemo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium USB dictateermicrofoon en de Philips voice recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions volgen op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Speech Processing Solutions
Lea Pachta, +43 160529-1744
lea.pachta@speech.com
www.philips.com/dictation

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Speech Processing Solutions
Lea Pachta, +43 160529-1744
lea.pachta@speech.com
www.philips.com/dictation