‘Buitenaards’ onderzoeksproject in keynote op computerwetenschapsconferentie SC17 in Denver

SC17 Keynote Speaker Philip Diamond (Photo: Business Wire)

DENVER--()--Hoogleraar Philip Diamond, algemeen directeur van de het project Square Kilometer Array (SKA), is de keynotespreker op SC17, de internationale conferentie voor zeer krachtige computers, netwerken, opslag en analyse die van 12 tot 17 november in Denver plaatsvindt.

SKA is een internationaal samenwerkingsproject om ’s werelds grootste radiotelescoop te bouwen, die compleet nieuwe inzichten verschaft in de ruimte zoals we die nu kennen.

Hoogleraar Diamond wordt vergezeld door dr. Rosie Bolton, projectonderzoeker van het SKA Regional Centre. Zij nemen bezoekers mee naar alle delen van de wereld en de verste uithoeken van het waarneembare universum. Tegelijkertijd beschrijven ze het internationale samenwerkingsproject SKA, dat de ruimte gedetailleerder dan ooit in kaart brengt en bestudeert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SC17
Brian Ban
773-454-7423

Contacts

SC17
Brian Ban
773-454-7423