Oproep voor inzendingen CES 2018 Innovation Awards

--()--Consumer Technology Association (CTA):

 

WAT:

The Consumer Technology Association, eigenaar en producent van CES – het internationale podium voor innovatie – heeft vandaag een officiële oproep voor inzendingen voor de CES® 2018 Innovation Award gedaan. De jaarlijkse competitie met internationaal aanzien in de technologiesector eert uitmuntende techniek en designs in meer dan 25 categorieën voor consumententechnologie. Dat is inclusief – maar niet alleen maar – de categorieën Software en Mobile Apps, Smart Home, Vehicle Intelligence, Video Displays, Virtual Reality and Wearable Technologies. Nieuwe categorieën zijn Cybersecurity, Smart Cities en Robotics.

 

WANNEER:

Deelnemers wordt aanbevolen zich vroeg aan te melden. Ze hebben tot 15 september de mogelijkeheid hun inzending versturen. De eerste tweehonderd deelnemers krijgen een korting van 200 dollar. Winnaars worden op 9 november bekendgemaakt op CES Unveiled New York en de winnende producten worden getoond op CES 2018 in de Innovation Awards Showcase de de Venetian Ballroom van The Venetian.

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Justin Siraj, 703-907-7415
jsiraj@CTA.tech
www.CTA.tech
of
Sarah Brown, 703-907-4326
sbrown@CTA.tech
www.CES.tech

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Justin Siraj, 703-907-7415
jsiraj@CTA.tech
www.CTA.tech
of
Sarah Brown, 703-907-4326
sbrown@CTA.tech
www.CES.tech