BAI kondigt finalisten van Global Innovation Awards 2017 aan

CHICAGO--()--BAI heeft vandaag de finalisten voor de BAI Global Innovation Awards bekendgemaakt. Het prestigieuze prijzenprogramma viert innovatie in de financiële dienstverlening. De winnaars worden bekendgemaakt op BAI Beacon, dat van 4 tot 5 oktober plaatsvindt in Atlanta.

De BAI Global Innovation Awards erkennen leiders die de sector veranderen en een positieve invloed hebben op de winst, efficiëntie en klantervaring. De Global Innovation Awards van BAI zijn sinds sinds 2011 van twee naar tien categorieën uitgebreid, plus drie speciale awards voor buitengewone prestaties binnen de primaire prijscategorieën. Genomineerden worden beoordeeld door jury van de Innovation Circle, een internationaal gezelschap van leidinggevenden die iedere inzending uitvoerend beoordelen om de meest veelbelovende producten te vinden voor wat betreft originaliteit en de impact op consumenten en de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BAI, Chicago
Jennifer Divelbiss
jdivelbiss@bai.org
+1 (312) 683-2346

Contacts

BAI, Chicago
Jennifer Divelbiss
jdivelbiss@bai.org
+1 (312) 683-2346