Yokogama stelt duurzaamheidsdoelen voor het jaar 2050

Yokogawa's sustainability goals: "Three goals" (Graphic: Yokogawa Electric Corporation)

TOKYO--()--Yokogawa Electric Corporation (TOKYO:6841) maakt bekend dat het duurzaamheidsdoelen heeft ontwikkeld voor het jaar 2050 die gaan helpen om de wereld beter te maken voor de toekomstige generaties.

De inspanningen van Yokogawa voor een duurzame samenleving stroken met het Parijs akkoord, het verdrag dat in 2015 werd gesloten tijdens de 21e Framework Convention over klimaatverandering, die een basis moet vormen voor wereldwijde inspanningen om de problemen met klimaatverandering te bestrijden. Het akkoord stelt als doel om in de tweede helft van deze eeuw geen broeikasgassen meer uit te stoten. Twee jaar geleden namen de Verenigde Naties de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling aan, die gericht is op de Sustainable Development Goals (SDGs, oftewel Duurzame Ontwikkelingsdoelen). Met deze initiatieven ontstaat een wereldwijde consensus om deze problemen aan te pakken en is duidelijk wat bedrijven moeten doen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yokogawa Electric Corporation
Public Relations, Integrated Communications Center
Yokogawa-pr@cs.jp.yokogawa.com

Contacts

Yokogawa Electric Corporation
Public Relations, Integrated Communications Center
Yokogawa-pr@cs.jp.yokogawa.com