Scientist.com en IndieBio creëren innovatiemarktplaats voor versneld biotechnologisch onderzoek in vroege fase

SAN DIEGO--()--Scientist.com, ’s werelds grootste online marktplaats voor uitbestede onderzoeksdiensten, en IndieBio, ’s werelds grootste accelerator voor startups in biotech, hebben vandaag aangekondigd samen te werken aan een innovatiemarktplaats ter versnelling van onderzoek en ontwikkeling. Biotechbedrijven die deelnemen aan IndieBio’s productgerichte ontdekkingsprogramma’s en een lange lijst alumni van IndieBio kunnen vanaf nu via het platform Scientist.com gemakkelijk samenwerken met meer dan tweeduizend commerciële onderzoekers.

“Onze leden zijn al erg succesvol wanneer ze Scientist.com inzetten om snel aanbieders van hoogwaardige onderzoeksdiensten te vinden en te benaderen en toegang tot nieuwe technologie te verkrijgen”, zei Jun Acup, PhD en wetenschappelijk directeur van IndieBio. “Deze nieuwe samenwerking met Scientist.com bouwt voort op deze vroege successen en biedt nieuwe leden, maar ook ons wijdverbreide netwerk van alumni-bedrijven extra voordelen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scientist.com
Kevin Lustig
858-243-2227
kevin@scientist.com

Contacts

Scientist.com
Kevin Lustig
858-243-2227
kevin@scientist.com