Edwards lanceert makkelijk te gebruiken P3 draagbare vacuümmeter

BURGESS HILL, England--()--Edwards introduceert het P3 portable vacuümmeetsysteem. Een gebruiksvriendelijk, op batterijen werkend apparaat met een eigen display voor de gemeten druk, en dat is ideaal voor serviceonderhoud ter plekke en in-situ drukcontroles. De P3 is in staat om drukmetingen te verrichten, zowel op locatie als een vaste plaats bij allerlei installaties, inclusief service-, onderhouds-, universiteits- of labaratoriumapplicaties.

De Piezo Pirani sensor maakt drukmetingen van alle veelvoorkomende typen gas mogelijk, in het gebied van 1200 tot 5x10 -4 mbar. Met de geïntegreerde batterij kan het apparaat gekoppeld worden aan elk gewenst meetpunt en de resultaten direct weergeven of opslaan. Er is plaats voor 2000 waarden. Alle opgeslagen data kan via een USB-aansluiting geëxporteerd worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edwards
Rebecca Walder
+44 (0) 1293 603103
PR@edwardsvacuum.com

Contacts

Edwards
Rebecca Walder
+44 (0) 1293 603103
PR@edwardsvacuum.com