MPEG LA kondigt oproep aan voor belangrijke patenten voor ATSC 3.0

DENVER--()--Wereldlicentieleider MPEG LA, LLC kondigt vandaag een oproep aan voor patenten die belangrijk zijn voor ATSC 3.0-richtlijnen, om voor het gemak van de markt, een gezamenlijke vergunning voor het intellectuele eigendom van toonaangevende ATSC 3.0-ontwikkelaars waarop deze normen gebaseerd zijn.

ATSC 3.0 is een normenkader voor de nieuwe generatie televisies dankzij het aanbieden van mobiele televisie; uitgebreid met personalisatie en interactiviteit inclusief locatiegerichte noodmeldingen en klantgerichte reclame; geavanceerd signaal en gegevensverstrekking; efficient gebruik van het spectrum; en verbeterde video inclusief high dynamic range (HDR), high frame rate (HFR), wide color gamut (WCG) en 4K UHD-eigenschappen. ATSC 3.0 uitzendingen beginnen dit jaar in Zuid-Korea en de verwachting is dat ze vanaf begin volgend jaar in Amerika beginnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MPEG LA, LLC
Tom O’Reilly, 303-200-1710
Fax: 301-986-8575
toreilly@mpegla.com

Contacts

MPEG LA, LLC
Tom O’Reilly, 303-200-1710
Fax: 301-986-8575
toreilly@mpegla.com