Power Assist Suit gedemonstreerd tijdens op de 2017 Para Powerlifting Japan Cup [Panasonic]

In the experiment, staff who assisted in placing/removing the plates onto/from the bar wore a Power Assist Suit to demonstrate its ability to help lighten the load and to confirm the feasibility of using the suit at actual sports competitions. (Photo: Business Wire)

FUKUOKA, Japan--()--Panasonic Corporation en ATOUN Inc. (met hoofdkantoor in Nara City, Nara Prefecture; vertegenwoordigd door Hiromichi Fujimoto) hebben samen een experiment gedemonstreerd tijdens de “2017 Para Powerlifting Japan Cup”, dat werd georganiseerd in het Kitakyushu Performing Arts Center op 16 juli 2017. In het experiment droegen medewerkers die assisteerden bij het plaatsen en verplaatsen van platen op en van de bar, een Power Assist Suit, om het vermogen te laten zien die helpt bij het laden en om te bevestigen dat het haalbaar is dat het pak gedragen kan worden tijdens echte sportwedstrijden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
Click here to go to Media Contact form

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
Click here to go to Media Contact form