Internationale erkenning voor Tigo als enige MLPE-leverancier met gecertificeerde Rapid Shutdown Solution voor producente van PV Modules

LOS GATOS, Calif.--()--Tigo®, een voorloper op het gebied van het slimme en modulaire Flex MLPE-platform, maakt vandaag bekend dat zijn portefeuille van Rapid Shutdown System (RSS)-partners die zijn geintegreerd met Tigo’s TS4 platform, is gegroeid naar 14 internationale modulefabrikanten en dat ze nu zijn opgenomen in de lijst met Underwriters Laboratories (UL) en Nationally Recognized Testing Laboratory (NRTL).

Tigo’s gecertificeerde notering bevat tier 1 partners – waaronder ET Solar, Hansol Technics, Itek Energy, JA Solar, Lerri Solar, Neo Solar Power, PureSolar, Seraphim Solar, Silfab Solar, Solartec, Sunpreme, Suntech, Talesun, en Trina Solar. Tigo’s TS4-L (Long Strings), TS4-O (Optimization) en TS4-S (Safety) met UHD-Core technologie brengt de geïntegreerde oplossing voor PV modules voor het besturen van de spanning van zonnepanelen en het spanningvrij maken van zonnepanelen in geval van nood. Tigo is de enige MLPE-leverancier die PV installers, EPC’s en systeemeigenaren met een certificaat kan voorzien van NEC 2014 & 2017 690.12.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact for Tigo
Tiffany Douglass, 408-402-0802 x 430
Marketing
marketing@tigoenergy.com

Contacts

Media Contact for Tigo
Tiffany Douglass, 408-402-0802 x 430
Marketing
marketing@tigoenergy.com