SEGGER: IP-over-USB technologie maakt toegang tot webbrowsers gemakkelijker voor USB-apparaten

Configuring USB devices with a web browser

HILDEN, Duitsland--()--SEGGER introduceert zijn nieuwe IP-over-USB technologie. Het stelt webbrowsers in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot een USB-apparaat voor zowel Windows, Linux en Mac.

Deze Smart News Release beschikt over multimedia. Bekijk de volledige versie hier: http://www.businesswire.com/news/home/20170802005086/en/

Communicerend met de ingebouwde webserver van het USB-apparaat, kan het de informatie visualiseren in real-time en daarnaast het apparaat instellen.

Met deze nieuwe IP-over-USB technologie is het niet langer nodig om een driver te installeren, het is enkel plug-and-play. Het is een kwestie van het aansluiten van het apparaat en voer ‘http://usb.local’ in als URL in de browser. Hierdoor kan de flexibiliteit van de web-interface gebruikt worden voor het instellen en het installeren, evenals het terughalen van data. Gebruikshandleidingen, uitleg etc. kan simpel worden verstrekt door het apparaat zelf met dezelfde web-interface.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SEGGER
Dirk Akemann
Marketing Manager
Tel: +49-2103-2878-0
E-mail: info@segger.com

Contacts

SEGGER
Dirk Akemann
Marketing Manager
Tel: +49-2103-2878-0
E-mail: info@segger.com