Sprekers van de tweede ronde van de Europese D.I.C.E conferentie bekendgemaakt

LOS ANGELES--()--Het vijfde jaarlijkse Europese Academy of Interactive Arts & Sciences van D.I.C.E. Europa vindt plaats van 10 tot en met 12 september 2017 in Hotel Cascais Miragem in Portugal. De leidinggevenden in de Europese videogame-industrie zullen aanwezig zijn bij de voornaamste netwerkmogelijkheden, je kunt luisteren naar belangrijkste spelers in het thema van de conferentie – Made Better – waarbij de beste ideeën en trends van de industrie worden behandeld.

De Tuesday Morning Keynote wordt gepresenteerd door Lidwine Sauer, de directeur van Insights en Trends van Ubisoft’s Strategic Innovation Lab. Ze zal het hebben over hoe om te gaan met het “navigeren van de snelle veranderingen van stromingen”, in een tijd van versnelde verstoringen, waarin innovaties die voortkomen uit een bepaalde industrie heel snel binnengehaald worden in andere branches. Onverwachte gebeurtenissen zijn ondertussen bijna de norm geworden. Geconfronteerd met de snelle en normale revoluties, hoe ga je om met de kansen en de risico’s die de toekomst bieden? Hoe zorgt je ervoor dat binnen een creatieve organisatie vooruitstrevend wordt gedacht?

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Academy of Interactive Arts & Sciences
Debby Chen, 310-484-2556
debby@interactive.org

Contacts

Academy of Interactive Arts & Sciences
Debby Chen, 310-484-2556
debby@interactive.org