ALTV lanceert show ‘Street’s Point of View’ in Jordanië na succes in Midden-Oosten en Noord-Afrika

AMMAN, Jordanië--()--ALTV.com, een van de snelst groeiende gratis streaming services die onlangs in het Midden-Oosten en Noord-Afrika is gelanceerd, brengt zijn hitshow ‘Lel Share3 Weghet Nazar’, de Arabische transliteratie van ‘ Street Point of View ‘, naar het Jordaanse publiek, nadat het unieke gebruikersgegenereerde format van de show in Egypte en Marokko miljoenen kijkers trok.

De actuele door gebruikers gegenereerde show trok eerst vooral publiek in Egypte, waar het filmde in de straten van Cairo en voorbijgangers vroeg naar hun mening over dagelijkse onderwerpen die betrekking hebben op lokale, nationale en internationale actuele zaken, entertainment en sport.

Na het succes van het Street Point of View in Egypte, lanceerde ALTV de show eerder dit jaar in Marokko, om beelden te maken die uniek zijn voor het Marokkaanse publiek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For ALTV
Tom Webb
tomw@whiteoaks.co.uk
+44 (0) 1252 727 313

Contacts

For ALTV
Tom Webb
tomw@whiteoaks.co.uk
+44 (0) 1252 727 313