Andersen Global kondigt samenwerkingsverband aan met UnityFour en Pistiolis-Triantafyllos & Associates in Griekenland en Cyprus

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global is verheugd om een nieuwe aanwezigheid in Griekenland en Cyprus te kunnen aankondigen als gevolg van een samenwerkingsovereenkomst met UnityFour en Pistiolis-Triantafyllos & Associates. Samen bieden deze firma's juridische, fiscale en boekhoudkundige diensten in Griekenland; en fiscale, boekhoudkundige en fiduciaire diensten in Cyprus. De toevoeging van deze groepen als samenwerkende bedrijven van Andersen Global is de eerste stap naar een formelere relatie en maakt deel uit van een grotere expansiestrategie voor het Middellandse Zee-gebied.

Nikos Siakantaris, de voornaamste partner bij UnityFour Greece, merkte op, “We zijn enthousiast over onze samenwerking met Andersen Global omdat het ons zal helpen om een breder geografisch platform op te bouwen en om onze klanten grensoverschrijdende diensten te bieden die nog omvangrijker en hoogwaardiger zijn.”

“Het is een waar genoegen en eer om met Andersen samen te werken,” aldus Nakis Kyprianou, Managing Partner van UnityFour Cyprus. “We zijn ervan overtuigd dat dit samenwerkingsverband zal zorgen voor een unieke gelegenheid voor hoogwaardige mondiale structureringsdiensten voor zowel onze klanten als de aangesloten kantoren van Andersen Global.”

UnityFour en Pistiolis-Triantafyllos & Associates treden toe tot Andersen Global met twee kantoren en een gecombineerde groep van ongeveer 55 professionals. Deze bedrijven hebben reeds jaren lang samengewerkt waarbij UnityFour zich richtte op belastingen en Pistiolis-Triantafyllos & Associates op het leveren van juridische diensten, zodat uitstekende oplossingen geboden werden voor zowel bedrijven als individuen, waaronder zakelijke en M&A juridische diensten, regelgevende compliancediensten, compliancediensten voor vennootschapsbelasting, compliance indirecte belastingen, fiscale adviesdiensten, btw-diensten en internationale belastingdiensten.

Theodore Pistiolis en Anastasios Triantafyllos, Managing Partners bij Pistiolis-Triantafyllos & Associates, merkten op “De waarden bij Andersen zijn niet alleen consistent met die van onszelf, maar we begrijpen tevens dat het samenwerken met gelijkgestemde professionals voordelig is voor onze klanten en dat het van essentieel belang is voor het creëren van een echt wereldwijd bedrijf.”

Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz, merkte op, “We voeren reeds enkele jaren gesprekken met Nikos, Theodore, Taso en Nakis, en de partners bij UnityFour en Pistiolis-Triantafyllos & Associates weerspiegelen echt de kwaliteiten waar we bij Andersen naar op zoek zijn. Deze samenwerking is de juiste volgende stap in onze uitbreidingsactiviteiten in dit deel van de wereld. Het toevoegen van locaties in Griekenland en Cyprus is een weerspiegeling van onze toewijding om onze klanten naadloos te dienen op belangrijke markten en UnityFour en Pistiolis-Triantafyllos & Associates zullen een belangrijke rol spelen in de bedrijfsontwikkeling binnen de regio.”

Met inbegrip van de locaties in Griekenland en Cyprus heeft Andersen Global wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 70 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700