Nominum lanceert webinar voor cyberveiligheid: Cyber Insider

REDWOOD CITY, Calif.--()--Nominum™, toonaangevend in DNS-gerichte beveiliging en services, heeft vandaag aangekondigd dat zijn maandelijkse webinar “Cyber Insider” is begonnen. Het beveiligings- en onderzoeksteam van Nominum bespreekt tot in detail de opkomende bedreigingen voor de cyberveiligheid. Op basis van de meer dan 100 miljard DNS-queries (DNS: Domain Name System) die internetproviders dagelijks voortbrengen bespreekt het team van Nominum de ontwikkelingen op vlak van cyberdreiging, signaleringstechnieken en methodes om gevaren af te wenden. De focus ligt op cyberaanvallen die gebruikmaken van DNS om zichzelf te verbreiden.

Het eerste webinar behandelt de recente aanval Petya en vindt dinsdag 18 juli 2017 plaats om 9 am (PDT) / 12.00 noon (EDT). De daaropvolgende webinars worden tot december iedere derde donderdag van de maand gehouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nominum
Nancy MacGregor, +1-415-309-5185
PR Director
nancy.macgregor@nominum.com

Contacts

Nominum
Nancy MacGregor, +1-415-309-5185
PR Director
nancy.macgregor@nominum.com