Edwards lanceert nieuwe, mobiele en gebruiksvriendelijke lekdetector

Edwards ELD500 Leak Detector (Photo: Business Wire)

BURGESS HILL, Engeland--()--Edwards lanceert de nieuwe precisie lekdetector ELD500. Het product is ontworpen voor snelle en nauwkeurige lekdetectie en is aanpasbaar voor ieder doeleinde.

De ELD500 van Edwards is binnen twee minuten na inschakelen klaar voor gebruik. Gebruikers profiteren van eenvoudige goed/fout-signalen tot gedetailleerde analyse via de gemakkelijk leesbare interface. Dankzij zijn geringe gewicht en geïntegreerde handvatten is het apparaat mobiel genoeg voor een tafelopstelling of bevestiging op een trolley. Met een druk op de knop kan de ELD500 worden ingesteld voor vacuümmodus, voor precieze metingen van de lekgraad, of de ‘speurneus-modus’, voor de vaststelling van de exacte locatie van een lek. Het bewezen ontwerp, gecombineerd met het lage energieverbruik, de verlengde garantieperiode en de langere levensduur van de ion-accu van de Edwards ELD500 , garanderen exceptioneel lage onderhoudskosten zonder compromissen op het vlak van prestaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Company Contact:
Edwards
Rebecca Walder
+44 (0) 1293 603103
rebecca.walder@edwardsvacuum.com

Contacts

Company Contact:
Edwards
Rebecca Walder
+44 (0) 1293 603103
rebecca.walder@edwardsvacuum.com