Dole Food Company, Inc. kondigt ontvangst aan van de vereiste toestemmingen en het aflopen van de Consent Solicitation met betrekking tot de 7,25% senior obligaties met looptijd tot 2025

WESTLAKE VILLAGE, Californië--()--Dole Food Company, Inc. (“Dole”) heeft vandaag bekend gemaakt dat het de vereiste toestemmingen heeft gekregen (de “vereiste toestemmingen”) met betrekking tot de eerder aangekondigde aanvraag van toestemmingen (de “Consent Solicitation”) met betrekking tot bepaalde amendementen (de “amendementen”) aan de Indenture, met datum 6 april 2017, tussen Dole, garantstellende partij en Wilmington Trust, National Association, als gemachtigde (de “gemachtigde”), omtrent de 7,25% senior obligaties met looptijd tot 2025 (the “obligaties”) (de “Indenture”), volgende de voorwaarden en condities die uiteen gezet zijn in het Verklaring Consent Solicitation, met datum 26 juni 2017 (de “Verklaring Consent Solicitation”).

De Consent Solicitation is verlopen om 17:00 uur, New York City-tijd, op 6 juli 2017 (de “einddtijd”). De toestemmingsvergoeding (zoals gedefinieerd in de Verklaring Consent Solicitation) zal betaalbaar zijn aan houders van obligaties die op geldige wijze hun toestemming hebben gegeven en deze niet hebben ingetrokken (zoals gedefinieerd in de Verklaring Consent Solicitation) voorafgaand aan de einddatum met instemming dat ze afzien van de voorwaarden in de Verklaring Consent Solicitation onder “De Consent Solicitation—voorwaarden voor de acceptatie van toestemming door ons en betaling van de toestemmingsvergoeding,” inclusief, maar niet beperkt tot de de voleinding van een gekwalificeerde IPO (zoals gedefinieerd in de Indenture).

Dole stelt voor om een aanvullende indenture uit te voeren om de aanpassingen uit te voeren (de “Eerste aanvullende indenture”). De eerste aanvullende indenture bindt alle houders van de obligaties en hun belanghebbenden, met inbegrip van degenen die hun toestemming niet hebben vrijgegeven.

De aanvragende vertegenwoordiger voor de consent solicitation is Morgan Stanley & Co. LLC. Vragen aangaande de consent solicitation kunnen worden gedaan bij Morgan Stanley & Co. LLC. ter attentie van: Liability Management Group via (800) 624-1808 (gratis) of (212) 761-1057. Global Bondholder Services Corporation is de informatievertegenwoordiger en tabelleringsagent aangaande de consent solicitations. Aanvragen voor hulp bij het leveren van toestemmingen of voor extra kopieën van het consent solicitation statement moeten worden gericht aan de informatievertegenwoordiger via (866) 470-3900 (gratis), (212) 430-3774 (banken en brokers) (collect) of contact@gbsc-usa.com.

Deze aankondiging is geen aanbod of verzoek om effecten te kopen. De consent solicitation wordt alleen uitgevoerd door de Consent Solicitation Statement, en valt onder de hierin vermelde algemene voorwaarden.

Dit persbericht bevat ‘forward-looking statements’, in de betekenis van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, die onderworpen zijn aan risico's en onzekerheden. Forward-looking statements, die gebaseerd zijn op de huidige verwachtingen van de directie, zijn over het algemeen te herkennen aan het gebruik van termen zoals ‘kan’, ‘zal’, ‘verwacht’, ‘gelooft’, ‘is van plan’, ‘anticipeert’ en soortgelijke uitdrukkingen. De mogelijke risico's en onzekerheden waardoor de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die hierbij zijn uitgedrukt of geïmpliceerd omvatten onder meer: met het weer samenhangende verschijnselen; de reacties van de markt op volumedruk van de industrie; voorraden en prijzen van producten en grondstoffen, energievoorziening en prijsstelling; veranderingen in rente en valuta-wisselkoersen; economische crises; veiligheidsrisico's in ontwikkelingslanden; internationale conflicten; en quota, tarieven en andere overheidsmaatregelen. Meer informatie over de factoren die de financiële resultaten kunnen beïnvloeden zijn onderdeel van het Consent Solicitation Statement en de bijgesloten documenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dole Food Company, Inc.
William Goldfield, 818-874-4647

Contacts

Dole Food Company, Inc.
William Goldfield, 818-874-4647