H.I.G. Capital koopt meerderheidsbelang in Santa Lucia Pharma Apps

MILAAN--()--H.I.G. Europe (H.I.G.), de Europese tak van de internationale participatiemaatschappij H.I.G. Capital, kondigt aan dat een dochteronderneming een meerderheidsbelang heeft verworven in Santa Lucia Pharma Apps (SLPA), een toonaangevende Italiaanse serviceprovider voor ziekenhuizen.

SLPA levert ziekenhuizen integrale, gebruiksklare systemen voor de traceerbaarheid en het beheer van medicijnen en medische apparatuur. De systemen van SLPA, waaronder gepatenteerde software, gepatenteerde robottechnologie en specialistische ondersteunende services, faciliteren het beheer van medische apparatuur. Dit varieert van digitale doktersvoorschriften en geautomatiseerde medicijndosering tot software-gestuurde administratie van patiëntgegevens. De volledige traceerbaarheid van medicijnen en medische apparatuur zorgt voor een aanzienlijke afname van fouten en de daaraan gerelateerde verspilling, wat leidt tot materiële besparingen bij ziekenhuizen in termen van medicijnkosten en klinische risico’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

H.I.G. Capital
Raffaele Legnani, P +39 02 45 37 5200
Managing Director
rlegnani@higcapital.com
F +39 02 4537 5250
www.higcapital.com

Contacts

H.I.G. Capital
Raffaele Legnani, P +39 02 45 37 5200
Managing Director
rlegnani@higcapital.com
F +39 02 4537 5250
www.higcapital.com