Westinghouse levert twee unieke prestaties bij Palo Verde

MADISON, Pa.--()--Westinghouse heeft met succes het Zephyr ® Advanced Acquisition System ingezet voor de controle van alle buizen in een stoomgenerator vanuit een enkel plenum – een unicum in de kernenergiesector. Zephyr hanteert een revolutionaire methode voor bezorging van de sonde, wat zorgt voor snellere afwikkeling van kwalitatief hoogstaande controles op wervelstromen. Die controles maakt deel uit van de regelmatige onderhoudswerkzaamheden die de kerncentrale bij de stoomgenerator uitvoert.

De mijlpaal is bereikt in de kerncentrale Palo Verde van Arizona Public Service Company in Wintersburg, Arizona. Het was ook de eerste keer dat gegevens over de wervelstroom met een snelheid van 120 inches per seconde werden verzameld in vrijwel alle buizen van de stoomgenerator. Zephyr gebruikte bovendien de minste sondes ooit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westinghouse
Sarah Cassella, +1-412-374-4744
Manager, External Communications
cassels@westinghouse.com

Contacts

Westinghouse
Sarah Cassella, +1-412-374-4744
Manager, External Communications
cassels@westinghouse.com