4…3…1… bezorgd! – print24.com introduceert supersnelle levertijden in België, Nederland en Luxemburg

Online printer biedt tot 1 dag snellere levering voor alle producten in de Benelux-landen

RADEBEUL, Duitsland--()--De online printshop UNITEDPRINT SE en haar bekende merk print24.com voert haar nieuwe bezorgservice '4…3…1…bezorgd!' in met supersnelle verzending voor veel producten in de Benelux-landen.

print24.com maakt de levertijden in de Benelux-landen gelijk aan die van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Klanten ontvangen veel Topsellers zoals Flyers, Visitekaartjes en Briefkaarten binnen vier dagen bij standaardlevering, binnen drie dagen bij expreslevering en zelfs binnen één dag bij priority-levering! Voor sommige producten wordt zelfs bij standaardlevering geleverd binnen drie dagen.

Alle producten zijn nu verkrijgbaar met de nieuwe Fast Delivery Service, met inbegrip van Topsellers als Posters, Flyers, Brochures en Visitekaartjes. De online printer belooft een dag kortere levertijd dan voorheen bij bestellingen met standaard- of expreslevering.

“We zijn er zeer trots op dat we de levertijden voor al onze producten kunnen verkorten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of de prijzen te verhogen,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovation/Marketing bij print24.com. “Onze Fast Delivery Service is beschikbaar voor al onze klanten in België, Nederland en Luxemburg!” De nieuwe service geldt permanent voor het gehele productassortiment van print24.com – zonder extra kosten of toeslagen.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Marcel Sohrmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Contacts

unitedprint.com SE
Marcel Sohrmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com