Wereldwijd Cannabis lifestylemerk Marley Natural maakt debuut in Europa bij iconische Franse winkel colette.

System Magazine en Creatures of the Wind werken samen met Marley Natural aan een pop-up tijdens de couture fashion week in Parijs

Naturally-derived cannabis sativa body care infused with Jamaican botanicals by Marley Natural (Photo: Business Wire)

PARIJS--()--Marley Natural™, het officiële Bob Marley cannabis lifestylemerk, is begonnen in Europa bij de iconische Franse winkel colette tijdens de couture fashion week in Parijs. Marley Natural en colette vierden de gelegenheid bij een pop-up ontwikkeld in samenwerking met System Magazine en het modeontwerpersduo Creatures of the Wind.

“Van Trenchtown tot Parijs: de muziek en de boodschap van mijn grootvader is universeel”, zei Zuri Marley, Bob Marley’s kleindochter, die het lanceringsevent heeft gehost en de muziek samenstelde. “Door Marley Natural naar Europa te brengen, vieren, delen en verspreiden we Bob's geloof in de positieve potentie van de plant om te genezen, inspireren en creëren.”

Marley Natural lichaamsverzorgingsproducten en rookaccessoires zijn beschikbaar bij colette online en in de winkel aan de 213 rue Saint-Honoré. Naast Marley Natural producten, zal de shop ook een limited-edition op cannabis geïnspireerde collectie door Creatures of the Wind en System Magazine's Issue No. 9 bieden, inclusief een portfolio van 140 pagina's gefotografeerd door Juergen Teller in een Canadese faciliteit voor medische cannabis.

Geïnspireerd door de laatste uitgave van System over het onderwerp cannabis, omvat de Creatures of the Wind capsuleverzameling handgetekend botanisch borduurwerk door ontwerpers Chris Peters en Shane Gabier. De capsule, die bestaat uit vier stijlen (parka's, bontjassen en unieke vintage truien en t-shirts) wordt vanaf dinsdag 4 juli bij colette verkocht.

Bezoek voor foto's van het lanceringsevent bij colette de Marley Natural-website. Voor aanvullende foto's kunt u terecht op Getty Images.

Over Marley Natural

Marley Natural™ is een premium productlijn ontworpen met bewustzijn, authenticiteit en echt respect voor de voordelen van de natuur. Onze bloem-, accessoire- en lichaamsverzorgingsproducten zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen en gedreven door integriteit. Al onze producten zijn een directe weerspiegeling van het ethos van Marley dat de goedheid van de natuur combineert met een geloof in het positieve potentieel van de plant. Als wereldverbeteraars promoten we positiviteit, verbinding, en persoonlijke transformatie. En omdat we in vooruitgang geloven, bieden we een uitzonderlijke lifstylelijn die is geïnspireerd door de energie van Jamaica. We zijn trots dat we het officiële Bob Marley-cannabismerk zijn.

Over Marley Natural Products

Natuurlijke cannabis Sativa Body Care in combinatie met Jamaicaanse planten

De Marley Natural-lichaamsverzorgingsproducten bieden natuurlijke formules die de vochtinbrengende kracht van hennepzaadolie combineren met Jamaicaanse kruiden, waaronder gember, citroengras, kurkuma en cerasse. Alle formules bevatten koudgeperste hennepzaadolie rijk in essentiële vetzuren, omega-3 en omega-6. Alle formules zijn vrij van parabeen, sulfaten en wreedheid. Lichaamsverzorgingsproducten zijn beschikbaar voor de verkoop op www.MarleyNaturalShop.com. De lichaamsverzorgingsproducten met hennepzaadolie omvatten een essentiële olie, body lotion, body wash, bodyzalf, handcrème, zeep en een lipbalsem.

Amerikaanse zwarte walnoot rookaccessoires van duurzame herkomst

Door intuïtief design met op Jamaica geïnspireerde accenten te combineren komen Marley Natural's rookaccessoires tegemoet aan kenners van cannabis die het ritueel van roken vieren. De collectie omvat producten gemaakt van Amerikaanse zwarte walnoothout uit duurzame bron en hitteresistent handgeblazen glas, verpakt in een 100% recyclebare verpakking. Ieder product is ontworpen om duurzaamheid, handig onderhoud en comfortabel handgevoel te garanderen. De accessoires zijn ontworpen om alleen te worden gebruikt met legale cannabis, en niet geschikt voor tabaksproducten. De collectie is alleen beschikbaar voor verkoop bij speciale winkels in de Verenigde Staten en Europa, en online op www.MarleyNaturalShop.com. De collectie omvat een taster, een spoon pipe, een stoomroller, een bubbler en een grinder, evenals prep trays en opslagmateriaal.

Over System Magazine

System onderzoekt met stijl en substantie de dialogen in het hart van de wereldwijde mode-industrie. Het geeft twee keer per jaar een tijdschrift uit met lange conversaties met de meest relevante, krachtige en eigenzinnige individuen in de modebranche, vergezeld door portfolio's gecreëerd door de meestgevraagde image-makers. System is een platform voor diepe gedachten en meningen over het constant veranderende landschap van de modewereld, gedeeld binnen de sector en met invloed op het grotere publiek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marley Natural
Berrin Noorata, +1-917-208-1639
Berrin.Noorata@MarleyNatural.com

Contacts

Marley Natural
Berrin Noorata, +1-917-208-1639
Berrin.Noorata@MarleyNatural.com