A Calvin Klein, Inc. kreatív vezetője, Raf Simons és a The xx együtt készítik az "I Dare You" zenei videóklipjét

A videót rendezte és forgatta: Alasdair McLellan

Calvin Klein, Inc. Chief Creative Officer Raf Simons Collaborates with The xx for “I Dare You” Music Video (Photo: © 2017 Alasdair McLellan)

NEW YORK--()--A Calvin Klein, Inc. ma bejelentette, hogy a cég kreatív vezetője, Raf Simons a The xx együttessel és Alasdair McLellan fényképésszel és filmrendezővel együtt dolgozzák ki a banda "I Dare You" című legfrisebb száma zenei videóklipjének kreatív és rendezői koncepcióját.

Simons mindig is nagyra értékelte a Jamie Smith, Romy Madley Croft és Oliver Sim alkotta The xx-et, és felkeltették a figyelmét az együttes McLellannal készített zenei videói a banda "On Hold" és a "Say Something Loving" című számaihoz. Simons, aki rokonságot fedezett fel a videók alapjául szolgáló kreatív koncepció és a CALVIN KLEIN-nél végzett saját munkája közt, örömmel vállalkozott arra, hogy együttműködjön a trilógia harmadik videóklipjének elkészítésében, és segítsen kidolgozni annak építészeti elemeit és látványvilágát, felhasználva a CALVIN KLEIN rendelkezésére álló eszközök széles tárházát és a cég tehetséges modelljeinek támogatását.

A zenei videóban, amelyet Los Angelesben Lloyd Wright Sowden rezidenciájában és a John Lautner által tervezett Szivárvány házban forgattak, először Millie Bobby Brown színésznő látható, aki az éppen folyó Calvin Klein By Appointment kampány arca, és megjelenik benne Ashton Sanders, a Calvin Klein 2017. évi tavaszi férfifehérnemű-kollekcióját népszerűsítő Calvin Klein Underwear hirdetési kampány vezető modellje; továbbá Paris Jackson, aki a The Costume Institute idei jótékonysági gáláján a márka vendégeként vett részt, valamint a Calvin Klein több kampányából és a 2017. évi CALVIN KLEIN 205W39NYC divatbemutatóról ismert modellek, Lulu és Ernesto Cervantes.

A videó ma látható először a The xx YouTube csatornáján. További információkért az együttműködésről kérjük, kattintson ide: http://explore.calvinklein.com/?redirectUrl=%2Fpage%2Fthe-xx-video-collaboration

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…

A PVH 135 éves működése során számos sikeres, az amerikai divat hagyományaira építő márkát és vállalkozást hívott életre, melynek eredményeként mára a világ egyik legnagyobb ruhaipari vállalatává vált. Cégünk több mint 35000 társvállalata több mint 40 országban összesen mintegy 8 milliárd USA dollár összegű bevételt ért el. A társaság tulajdonát képezik olyan ikonikus márkák, min a CALVIN KLEIN, a Tommy Hilfiger, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's és az Olga, mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk.

*A Speedo márka a Speedo International, Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

SZÖVEG: CALVIN KLEIN

FÉNYKÉPEK: © 2017 Alasdair McLellan

A VIDEÓ MEGTEKINTHETŐ A KÖVETKEZŐ LINKRE KATTINTVA: https://www.youtube.com/watch?v=qqflFMhkqHM&feature=youtu.be

KÖZÖSSÉGI OLDALAK: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein; youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein;instagram.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein

snapchat: calvinklein

A márka felhasználóneve a közösségi médiákban: @calvinklein

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794