PSA Benelux en CDK Global ondertekenen nieuwe overeenkomst om Peugeot en Citroën Dealer Management–systemen te verbeteren

  • PSA detailhandelaren in Nederland en België zijn de eersten buiten Frankrijk aan wie het nieuwe Autoline Drive Dealer Management-systeem wordt aangeboden
  • Het geïntegreerde en klantgerichte DMS is ontworpen om de efficiëntie van dealers te vergroten en een betere klantervaring te realiseren.
  • CDK Global's Autoline Drive-systeem helpt bij het verbeteren van productiviteit en de zichtbaarheid van operaties op iedere dealerlocatie.

HUNGERFORD, Engeland--()--CDK Global en PSA Benelux hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend die de Peugeot- en Citroëndealers in de regio toegang geven tot CDK Global's nieuwe geïntegreerde Dealer Management-systeem – Autoline Drive.

De stap van PSA om het aanbod van DMS in zijn netwerk uit te breiden is onderdeel van het ‘ic@n framework’ – het stroomlijnen van PSA van zijn dealer management systemen –om de efficiëntie en consistentie in zijn detailhandelnetwerk te vergroten. Peugeot- en Citroëndealers in Nederland, België en Luxemburg zullen als eerste buiten Frankrijk van het nieuwe systeem gebruik kunnen maken.

Dieter Bodvin, General Manager, CDK Global Benelux, zei: “We zijn trots om een spannend nieuw hoofdstuk te beginnen dat voortbouwt op onze langdurige samenwerking met PSA Benelux. Peugeot- en Citroëndealers die overstappen op ons nieuwe Autoline Drive DMS zullen profiteren van een verfijnd, eenvoudig en gebruikersvriendelijk systeem dat productiviteit en zichtbaarheid van operaties in ieder bedrijf zal verbeteren.

Het nieuwe systeem wordt in licentie gegeven aan detailhandelaren via een ‘Software as a Service’ (SaaS)-model. Dit stelt detailhandelaren in staat om kosten effectief te beheren, terwijl het garandeert dat het DMS-systeem altijd volledig up-to-date is. Door de centrale hosting profiteren detailhandelaren van regelmatige updates van het product om te garanderen dat het de veranderende trends volgt en nieuwe functionaliteit kan bieden wanneer de markt zich ontwikkelt.

Het PSA-netwerk in de Benelux zal ook betrokken zijn bij de technologische ontwikkelingen omdat Autoline Drive is ontworpen om op desktop en mobiele apparaten te werken. Autoline Drive is een krachtige management tool gebouwd rond een nieuwe boekhoudings- en financiële suite die volledig is geïntegreerd en de dealers een real-time 360-graden overzicht van hun bedrijf biedt.

PSA selecteerde CDK Global's systeem als een van de drie keuzes voor dealers, in aansluiting op het stroomlijnen van softwareleveranciers om usability te verbeteren en operaties voor zijn detailhandelnetwerk te vereenvoudigen. De eerste dealers in de Benelux zullen de nieuwe Autoline Drive-systemen dit jaar in gebruik nemen.

CDK Global Benelux heeft in Nederland, België en Luxemburg meer dan 25 jaar samengewerkt met PSA. De introductie van Autoline Drive voor PSA heeft geen invloed op de ondersteuning van de huidige dealer management systemen (EVA of Autoline).

Informatie voor redacteuren

PSA Benelux bestaat uit ‘Peugeot en Citroën Nederland, België en Luxemburg’; de ‘Vereniging van Peugeot Contractpartners’ (VPCN); en ’Citroën Contractpartners Nederland’ (VCDCN).

Over CDK Global

Met een omzet van meer dan $ 2 miljard is CDK Global (Nasdaq: CDK) wereldwijd een vooraanstaande aanbieder van geïntegreerde informatietechnologie en digitale marketing voor de automobielhandel en aanverwante sectoren. Gericht op het verbeteren van de autohandelervaring, biedt CDK Global oplossingen aan dealers in meer dan 100 landen, en ondersteunt naar schatting 28.000 vestigingen en de meeste autofabrikanten. CDK's oplossingen automatiseren en integreren alle onderdelen van de dealerships en aankoopprocessen via doelgerichte advertentiecampagnes voor de verkoop, financiering, verzekering, onderdelenlevering, reparatie en onderhoud van voertuigen. Bezoek www.cdkglobal.com.

Bezoek voor meer informatie over CDK Global Benelux www.cdkglobal.nl en www.cdkglobal.be.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie, afbeeldingen of commentaar contact op met CDK Global Benelux:
Erik Strijdhorst
Marketing Manager Benelux
T: 0031 184 67 4800
E: erik.strijdhorst@cdk.com

Contacts

Neem voor meer informatie, afbeeldingen of commentaar contact op met CDK Global Benelux:
Erik Strijdhorst
Marketing Manager Benelux
T: 0031 184 67 4800
E: erik.strijdhorst@cdk.com