Superior Industries kondigt een overnamebod aan voor de resterende openstaande aandelen van UNIWHEELS AG

SOUTHFIELD, Michigan.--()--Superior Industries International, Inc. (“Superior”) (NYSE:SUP), een van de grootste producenten van aluminium velgen wereldwijd, heeft vandaag de start aangekondigd van een overnamebod om de resterende uitstaande aandelen van UNIWHEELS, AG (“Uniwheels”) te verkrijgen als onderdeel van het proces om de aandelen van de Effectenbeurs van Warschau te halen. De inschrijfperiode voor dit overnamebod, die vandaag start, zal open blijven tot 31 juli 2017.

Binnen het overnamebod biedt aan om de resterende 954,920 aandelen die bij private beleggers in bezit zijn over te nemen, samen zo'n 7,7% van het totale aandelenkapitaal van Uniwheels, voor een contant bedrag van 247,87zl per aandeel. Superior heeft de andere 92,3% van de uitstaande aandelen bemachtigd via een overnamebod dat eindigde op 30 mei 2017, waarbij de private beleggers ook 247,87zl per aandeel gekregen. Zodra het overnamebod is afgerond zal de handel in algemene aandelen van Uniwheels op de Effectenbeurs van Warschau worden gestaakt.

Over Superior Industries

Superior is een van de grootste wereldwijde leveranciers van aluminium velgen voor OEM's. Superior werkt samen met zijn klanten om een grote verscheidenheid aan innovatieve en hoogwaardige producten op de markt te brengen. Superior onderhoudt ook toonaangevende Europese merken als ATS, RIAL, ALUTEC en ANZIO. Superior, dat zijn hoofdvestiging heeft in Southfield, Michigan, is genoteerd aan de beurs van New York en maakt deel uit van de Standard & Poor’s Small Cap 600 en Russell 2000 indexen. Ga voor meer informatie naar www.supind.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Superior Investor Relations:
(248) 234-7104
Troy Ford
www.supind.com
of
Clermont Partners
Victoria Sivrais
(312) 690-6004
vsivrais@clermontpartners.com

Contacts

Superior Investor Relations:
(248) 234-7104
Troy Ford
www.supind.com
of
Clermont Partners
Victoria Sivrais
(312) 690-6004
vsivrais@clermontpartners.com