Toshiba Memory Corporation presenteert 96-laags 3D-flashgeheugen

TOKYO--()--Toshiba Memory Corporation, wereldwijd toonaangevend in geheugentechnologie, heeft een prototype ontwikkeld van zijn 96-laagse driedimensionale flashgeheugen BiCS FLASH met gestapelde structuur. De technologie maakt 3 bits per cel (tiple-level cell, TLC) mogelijk. Volgens planning wordt in de tweede helft van 2017 een proefreeks vrijgegeven van het 96-laagse product, dat een opslagchip voor 256 gigabit (32 gigabytes) wordt. Productie op grote schaal staat gepland voo 2018. De nieuwe chip voldoet aan de wensen en criteria voor applicaties als SSD’s voor de consumentenmarkt, tablets en geheugenkaarten.

Toshiba Memory Corporation is van plan de technologie voor 96-laagse chips in de nabije toekomst toe te passen bij producten met een grotere capaciteit, zoals technologieën voor 512 gigabit (64 gigabytes) en 4-bit-per-cel (quadruple-level cell, QLC).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Toshiba Memory Corporation
Kota Yamaji, +81-3-3457-3473
Business Planning Division
semicon-NR-mailbox@ml.toshiba.co.jp

Contacts

Toshiba Memory Corporation
Kota Yamaji, +81-3-3457-3473
Business Planning Division
semicon-NR-mailbox@ml.toshiba.co.jp