Chief Creative Officer Raf Simons van Calvin Klein, Inc. werkt samen met The xx voor 'I Dare You'-muziekvideo

Video geregisseerd en opgenomen door Alasdair McLellan

Calvin Klein, Inc. Chief Creative Officer Raf Simons Collaborates with The xx for “I Dare You” Music Video (Photo: © 2017 Alasdair McLellan)

NEW YORK--()--Calvin Klein, Inc. heeft vandaag bekendgemaakt dat Chief Creative Officer Raf Simons heeft samengewerkt met The xx en fotograaf en filmmaker Alasdair McLellan aan het creatieve concept en de regie van de muziekvideo voor het laatste nummer van de band, 'I Dare You'.

Simons heeft al lange tijd waardering voor The xx - Jamie Smith, Romy Madley Croft en Oliver Sim - en voelde zich aangetrokken tot het werk van de band met McLellan aan de muziekvideo's voor 'On Hold' en 'Say Something Loving.' Doordat hij een verband zag tussen de video's en zijn eigen werk bij CALVIN KLEIN, was Simons enthousiast om samen te werken aan de derde video van de trilogie, waarbij hij zijn visie gebruikte voor de architectonische en atmosferische elementen en een eclectische cast van medewerkers van CALVIN KLEIN samenstelde.

De muziekvideo, die in Los Angeles werd gefilmd in Lloyd Wright's Sowden House en John Lautner's Rainbow House, wordt geopend met actrice Millie Bobby Brown, die momenteel verschijnt in de Calvin Klein By Appointment-campagne. Ook Ashton Sanders doet mee die momenteel te zien is in de Calvin Klein Underwear-reclamecampagne voor mannen voor het voorjaar van 2017; Paris Jackson, die aanwezig was op de Costume Institute Benefit van dit jaar als gast van het merk; en de modellen Lulu en Ernesto Cervantes, die elk verschijnen in reclamecampagnes van het merk, evenals op de CALVIN KLEIN 205W39NYC-catwalk van het najaar van 2017.

De video maakt vandaag zijn debuut op het YouTube-kanaal van The xx. Klik hier voor meer informatie over de samenwerking.

Over PVH Corp.

Met een geschiedenis die meer dan 135 jaar teruggaat blonk PVH uit in het uitbreiden van merknamen en bedrijven met een rijke Amerikaanse geschiedenis waardoor het bedrijf één van de grootste kledingbedrijven ter wereld werd. We tellen meer dan 35.000 medewerkers in meer dan 40 landen en een jaarlijkse omzet van ruim USD 8 miljard. We bezitten de iconische merken CALVIN KLEIN, Tommy Hilfiger, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner’s en Olga, en brengen een verscheidenheid aan goederen onder deze en andere nationaal en internationaal bekende en gelicentieerde merken op de markt.

*Het merk Speedo is permanent gelicentieerd voor Noord-Amerika en het Caribisch gebied van Speedo International Limited.

TEKSTEIGENAAR: CALVIN KLEIN

EIGENAAR VAN BEELDEN: © 2017 Alasdair McLellan

VIDEO BEKIJKEN: https://www.youtube.com/watch?v=qqflFMhkqHM&feature=youtu.be

SOCIALE MEDIA: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein; youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein
snapchat: calvinklein
brand handle: @calvinklein

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
SVP, Corporate Communications
alexandrawagner@ck.com
of
Amanda Peña, Director, 212-292-9223
Corporate Communications
amandapena@ck.com

Contacts

Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
SVP, Corporate Communications
alexandrawagner@ck.com
of
Amanda Peña, Director, 212-292-9223
Corporate Communications
amandapena@ck.com