Rapport HackerOne toont aan dat bug bounty en beloningen wereldwijd groeien

SAN FRANCISCO--()--HackerOne, aanbieder van een toonaangevend platform voor bug bounty en blootlegging van kwetsbaarheden, heeft vandaag het “The 2017 Hacker-Powered Security Report” gepubliceerd. Dit rapport onderzoekt achthonderd programma’s die met steun van hackers tot stand zijn gekomen, waaronder projecten van Airbnb, GitHub, General Motors, Intel, Lufthansa, Nintendo, het Amerikaanse ministerie van Defensie, Uber en meer. De conclusies zijn gebaseerd op bijna 50.000 verholpen zwakke plekken en meer dan 17 miljoen dollar aan uitgekeerde beloningen – ’s werelds grootste dataset.

Nu datalekken gemiddeld 4 miljoen dollar aan schade veroorzaken en aanvallen als WannaCru meer dan 8 miljard dollar kosten, werken de meeste veiligheidsbewuste bedrijven met hackers om onbekende zwakke punten te vinden. Beveiliging met hulp van hackers is een manier om kostbare zwakke plekken sneller op te sporen, met behulp van de creativiteit van ’s werelds grootste collectief van ethische hackers. Het rapport onthult dat hackers gevaarlijke zwakke plekken vinden en daarvoor worden betaald. Bovendien is 32 procent van alle verholpen zwakke plekken geclassificeerd als zeer ernstig tot kritiek. De hoogste beloningen voor één enkele melding liggen rond de 30.000 dollar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

HackerOne
Lauren Koszarek
lauren@hackerone.com
of
Bateman Group
Margaret Pack, 619-609-3919
hackerone@bateman-group.com

Contacts

HackerOne
Lauren Koszarek
lauren@hackerone.com
of
Bateman Group
Margaret Pack, 619-609-3919
hackerone@bateman-group.com