Hirslanden Clinique La Colline gebruikt Efficiency KneePack: nieuwe goudstandaard voor optimale inkoop en procedures voor vervanging knie

CASTEL SAN PIETRO, Zwitserland--()--Hirslanden Clinique La Colline, een internationaal vermaarde kliniek in Genève en onderdeel van de Zwitserse groep privéklinieken Hirslanden, heeft het beheer van instrumentaria en de voorraad implantaten voor de totale vervanging van een knie (TKR) geoptimaliseerd door Medacta’s Efficiency KneePack in te voeren als nieuwe standaard in zijn praktijk. Dit geavanceerde systeem heeft Clinique La Colline geholpen bij de verbetering van zijn distributieketen en TKR-procedure. De kliniek is daardoor afhankelijk van minder middelen voor procedures, waardoor meer aandacht uitgaat naar de wensen van chirurgen en het welzijn van patiënten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for Medacta International
Jill Bongiorni, 516-729-2250
Jill@torchcomllc.com

Contacts

for Medacta International
Jill Bongiorni, 516-729-2250
Jill@torchcomllc.com