Update van data van Fase IIIb MAGNIFY studie van REVLIMID (lenalidomide) en rituximab combinatie (R2) tonen klinische activiteit en reacties bij recidiverende / refractair folliculair lymfoom en randzone

SUMMIT, N.J.--()--Celgene Corporation (NASDAQ: CELG) maakte vandaag de resultaten bekend van een tussentijdse analyse van MAGNIFY, een fase IIIb, gerandomiseerd, open-label, multicenter studie van REVLIMID (lenalidomide) plus rituximab (R 2 ) combinatietherapie bij patiƫnten met terugkerende of refractaire marginale zone lymfomen (MZL).

De resultaten werden gepresenteerd op de Internationale Conferentie maligne lymfomen (ICML) in Lugano, Zwitserland. De resultaten zijn uitgebreid met data die eerder deze maand zijn gepresenteerd op de vergadering van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) in Chicago in de Amerikaanse staat Illinois.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Celgene Corporation
Investors:
+1-908-673-9628
ir@celgene.com
of
Media:
+1-908-673-2275
media@celgene.com

Contacts

Celgene Corporation
Investors:
+1-908-673-9628
ir@celgene.com
of
Media:
+1-908-673-2275
media@celgene.com